Tuesday 25 November 2014

Žáruvzdorná barva alkyton

Alkyton žáruvzdorná barva odolává do 7°C. Odolává teplotám až do 7°C Použitelná všude tam, kde je zapotřebí vysoká tepelná odolnost (např. krby, kamna, kouřovody, grily, výfuky) Chrání a esteticky upravuje tepelně namáhané povrchy Aplikace. Nátěr žáruvzdornou barvou odolává běžně teplotám do 650°C a vydrží zatížení až do 750°C.


Uplatní se především při použití na kamnech, krbech, kouřovodech, zahradních grilech, výfucích, kotlech a všude tam, . Jedná se zejména o nátěry krbů, kamen, kouřovodů, výfuků a pod. Hodí se na nátěry jak údržbové (opravné), tak i na nátěry v prvovýrobě. Vynikne především na krbech, kamnech, kouřovodech, grilech a všude . Barva se nanáší na předem očištěný a dobře odmaštěný povrch případně ji lze aplikovat na starý žáruvzdorný podklad a mírně zkorodovaný . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Rust-Oleum Netherlands B. Dodáváme ve třech provedeních: stříbrná, . Syntetické kovářské žáruvzdorné barvy za SKVĚLÉ CENY s LEVNOU DOPRAVOU seženete na NEJBARVY. Minimální teplota nutná k vypálení je 2°C. Vhodné na grily, kamna, kouřovody, výfuky a jiné teplem silně namáhané podklady. Provedení v klasice černá a stříbrná matná a navíc Kovářská černá v žáruvzdorném . DPH: 19CZK (EUR). Foto je pouze ilustrativní.


Další slevy barev a laků na Kupi. Zajímá mě, zda na trhu vůbec existuje nějaká žáruvzdorná barva , která . Vysoký obsah kovových pigmentů vytváří atraktivní, matný, drsný povrch s kovovými odlesky. Barva je odolná proti působení povětrnostních vlivů. ALKYTON kovářská černá Combicolor 75L.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Ale žáruvzdorná není,jen odolávám teplotním výkyvům.


Vyrábí se i kovářská barva (jemná krupička),která vytváří efekt kovanýho železa(hrubší). Někdy i lidi dávají pro větší . Odolává teplotám až do 7°C Speciální barva s grafitovým vzhledem Použitelná všude tam, kde je zapotřebí vysoká tepelná odolnost (např. krby, kamna, kouřovody, grily, výfuky) Chrání a esteticky upravuje tepelně namáhané povrchy Aplikace na čistou, n. Dále také skla, porcelánu a ji. POUŽITÍ: Barva určená pro konečnou úpra.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.