Monday 17 November 2014

Sharlota kalendar 2016

Kalendář je složený z fotek nejzajímavějších spoluprácí zpěvačky za ro. Někdo jí zná díky její kontroverzi, někdo díky jejímu talentu a někdo si do ní jen rád sem a tam rýpne. Pokud ale pomineme fakt její působnosti v . Mrkni na její nové fotky!


Tak tyhle fotky jsou hodně hot! Sharlota nafotila hodně odvážný kalendář , bravo! Někteří ji nenávidí, protože ráda dělá věci po svém a trochu jinak, jiní ji naopak milují a berou ji jako inspiraci.


Představování není nutné. Její příznivci tak dostali možná trošku nečekaný dárek pod stromeček. Jun Mladá zpěvačka z labelu Blakkwood je druhou osobností v sérii fotografa Derecka Harda, který se rozhodl nahlédnout do domovů českých urban osobností. Fratinová je mladá a nadaná začínající zpěvačka, která se narodila v Praze. Zde také se svou rodinou a štěnětem německé dogy Romankou žije.


Pejsek Romana ovšem není jediné zvíře v domě, má i chameleona,. Udělejte si z alba kalendář. Ideální jako dárek nebo jen tak pro sebe na památku. Levně, rychle, jednoduše.


Všechna práva vyhrazena. Používání, kopírování a rozmnožování fotografií je povoleno POUZE s písemným souhlasem jejich autora. Images on this website may not be reproduceor manipulated without the written courtesy of author. Pondělí, Úterý, Středa, Čtvrtek, Pátek, Sobota, Neděle. Rozhodně ale vždycky věděla, jak na sebe upozornit.


A nyní zase přišla s kouskem, kterým svým fanouškům pořádně zvedne…ehm, náladu. Na sérii fotek umělkyně Kokise totiž prakticky svlékla do naha! Místo konání, Hobe music hall (Pardubice).


Datum a čas konání, st 27. Přístupné pro vozíčkáře, Ne. Vstupné, Do 20:hodin za Kč Od 20:hodin za Kč. Zdroj dat, Hobe music hall . STŘEDU v Porter Arena - Pardubice!


Ve vnitřní stage pro vás máme připravené oblíbené EDM! Můžete se těšit na DJs: FLASH, HOUSEFACTORY a další. Vojenské muzeum Králíky (Králíky), Dělostřelecká tvrz Bouda (Těchonín), Muzeum čs.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.