Monday 17 November 2014

Kolo štěstí facebook

Už jste vyzkoušeli naše vytuněné kolo štěstí ? Zobrazit profily lidí, kteří se jmenují Kolo Stesti. Kolo štěstí se od nynějška jmenuje Kolotoč štěstí. Věříme, že tento název už Béďovi Trávníčkovi vadit nebude.


Za nový název děkujeme Pavlovi Pavliňákovi. BLAHOPŘEJEME VŠEM VÝHERCŮM.

Roztoč každý den kolo štěstí a vyčkej až se zastaví. Když budeš mít štěstí, odneseš si jednu ze skvělých výher :-) ZÍSKEJTE DALŠÍ POKUSY. Mko Music Club, Plzen, Czech Republic: Rated 4. Mé krásné, jede KOLO ŠTĚSTÍ ! Pokud nejste zaregistrované, tak registrovat, ale šnel!


Pojďme roztočit vaše kolo štěstí ! Kliknutím na obrázek jej zastavíte, a dejte nám vědět, která TATRATEA lahev je vaše vyvolená pro tento večer. Oblíbené kolo štěstí se opět roztáčí! Vytočit si můžete třeba slevu na produkty Tescoma nebo na telefony Samsung #129303; ▻.

Zapomněli jste přístup k účtu? Festival Evolution, Praha, Czech Republic. Největší festival zdravého a aktivního životního stylu. Teď si můžete vytočit třeba slevu slevu na mobily Huawei nebo na produkty Tefal. Pst, už jste viděli naše kolo štěstí ? Zatím testujeme, takže oceníme vaši zpětnou vazbu a neukamenování :-) Na ostro spustíme až v průběhu dne, ale.


KLIKNI NA OBRÁZEK A ZAČNI TOČIT. Nebojte se ale, ještě nekončíme - zítra se uvidíme v Brně - Tesco Královo pole. Prý je kolo štěstí zpět. Dobrý den :) Můžu se zeptat - kolo štěstí jsem našla po změně vzhledu:) dokonce jsem za poslední týden 2x vyhrála - je to denní zvyk když prohlížím Vaše.


Zveme Vás na již tradiční štědrovečerní zábavu se šťastným kolem Tullamore D. Za každý drink s Tullamore si můžete zatočit s naším kolem štěstí a vyhrát vánoční dárek od nás. Po celou noc hudba na přání v podání místního DJ Kuldy. Na baru míchané drinky a akční cena Tullamore za 3- (04l). Slevomatu) Testovací verze aplikace: sprinte. Jak funguje Soutěžící mají možnost roztočit každý den kolo, a když mají štěstí, vyhrají.


Zkuste to také, služba je zdarma. Další pokusy na roztočení . Sociální sítě skýtají nebývalý prostor pro sociální srovnávání a závist.

Every day, competitors get to spin the wheel of fortune, attracted by the chance of winning attractive prizes. Setup and administration of the app is absolutely. Každý registrovaný zákazník má možnost se účastnit našich věrnostních akcí KOLO ŠTĚSTÍ -TREZOR-KVÍZ ATD. Pokud chce zákazník přidat adresu doručení,což není .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.