Monday 17 November 2014

Prodám křeslo na pedikúru

Inzeráty křeslo v kategorii Zdravotnické pomůcky bazar na Sbazar. Prodám křeslo na pedikúru. Predám Fínsku, BIO, INFRA sauny. Sauny boli používané cca mesiacov, ako nové. Pedikérské křeslo použité, špičkové křeslo něm.


Sueda-Ionto, garance náhradních dílů, prodej vzhledem k ukončení činnosti. Původní cena před lety 96. Fotky teď nově potažené v šedivé barvě. Použitou židličku zdarma ke křeslu.


Nepoužité pedikérské křeslo hydraulické, zvedá se a snižuje se hydraulikou, ideální pro práci pedikúry a některých kosmetických ošetření. V našem sortimentu naleznete kosmetická lehátka, masážní lehátka, pedikérská křesla , kosmetické židle a taburety. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Vše je používané roky. Vykazuje drobné známky opotřebení , které ale nemají vliv na funkci a stále dobře někomu poslouží. Preferuji osobní odběr v Kralupech nad Vltavou nebo v krajních případech možné Kladno. Luxusné pedikérske kreslo s ručným ovládaním (ovládacie prvky umiestnené po strane kresla ). Křeslo je polohovatelné na vaničce dopředu i dozadu.


V této kategorii Vám nabízíme pedikérská křesla do pedikérských salónů a ordinací. V nabídce máme ekektrická pedikérská křesla , hydraulická křesla nebo pedikérské sestavy. Kozmetická lampa s lupou stojanová.


Vybavení pedikúrních salonů. Moderní podologické křeslo se širokým nastavením a množstvím dostupných variant. Inzerce - pedikerske kreslo , nabídky - prodám , prodej , inzeráty. Kompletně nové polštářování v sivé kožence. Rubrika: Nabídka služeb, Název: Polohovací křeslo.


Věnuji k němu vaničku na parafín. Nástroje pro pedikúru , manikúru a kosmetiku. NOVINKA - designové osvěžení pro váš salon Elegantní, kvalitní, plnně funkční křeslo s moderním designem, s područkami v imitaci ořechového dřeva.


Internetový bazar, inzeráty, inzerce zdarma návleky na podnožky. Komfortní pohodlné a kompaktní křeslo pro zákazníka, které je vhodné i pro malé praxe. PEDIKÉRSKÁ KŘESLA - e- obchodak.


Не найдено: prodám Pedikúra - diskuse. Kosmetika Сохраненная копия Перевести эту страницу июл. Pedikúra , diskuse, pokec, auditorium,chat, dáma, časopis, ženy, dámy. Profesionální kosmetické a pedikérské lehátko, hydraulicky polohovatelné. Díky rozdělené dolní části lehátka na dvě části je lehátko určené i na pedikůru.


Lehátko má lehce odnímatelné podložky rukou. Pedikúrní křeslo se dodává v barvách koženky : bílá, žlutá, černá, modrá a oražová.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.