Thursday 20 November 2014

Obraz provence

Dárkové zboží ve stylu provence. Prodáváme hodiny ve stylu provence , obrazy ve stylu provence , nábytek ve stylu provence , dekorace ve stylu provence do koupelny, na zahradu i do bytu. Chytrý nákup nábytku a dekorací.


Více než 8obchodů na jednom místě. Dle výběru zákazníka je obraz vytištěn pigmentovým nebo ekosolventním tiskem.

Na obraze jsou použity vysoce. Popis NA VELIKOSTI ZÁLEŽÍ ! Představujeme vám novou kolekci velkoformátových obrazů na MDF desce s novými motivy. Třídílný obraz na desce o. Retro motivy i moderní reprodukce obrazů.


Zoradiť: Názov A-Z, Názov Z-A, Prednastavené, Cena od najlacnejšieho, Cena od najdrahšieho. Další produkty v kategorii.

Obraz na stenu PROVENCE. Produkt již bohužel není dostupný. Ivana Kotýnkova - malířka. Malování a prodej obrazů s motivem kytic, květin, krajin, tvorba objektů ze dřeva a keramiky.


Na malířském plátně vypnutém na dřevěném rámu je natisknuta plastická malba kytice levandulí. Provance , obraz dívky z jižního pobřeží Francie. Provence obraz ze čtyř dílů s nápisem LOVE. Originální dekorace, která na první pohled zaujme. Jemná patina dodává obrazu krásnou jemnost a pocit pohody.


Kreativitě se však meze nekladou. Celý produkt je ruční výroby a tak . Designový obraz dodá život Vašim stěnám. Už nikdy nebudete chtít mít pouze prázdné zdi. Tento obrázek na Vaší zdi padne každé návštěvě do oka, protože u Vás doma vytvoří ojedinělou atmosféru.


Doba výroby je cca až týždne.

OBRAZY vyrábam na zákazku. Pri objednávke viacej kusov naraz sa doba výroby predlžuje o pár dní). Drevený rámik je s háčikom na zavesenie. Namaľovaný akrylovou fa.


Образ невесты фото идеи осенью, образ невесты в стиле прованс — вдохновляющие идеи на портале wedwillow.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.