Thursday 20 November 2014

Zasuvkovy pojezd

V této kategorii naleznete zásuvkové pojezdy. Na výběr máte z několika velikostních variant pojezdů od 250mm až po 600mm. Celkově mají tedy pojezdy bílou barvu.


Maximální dovolené zatížení pojezdů je . Rolničkový samodovírací výsuv, vybavený zarážkou proti vypadnutí.

Plastová kolečka tohoto výsuvu jsou uložena na kluzných ložiscích, které tak zabezpečují tlumení hluku při vysouvání. Pojezd zásuvkový 5mm. Zásuvkový pojezd , typ TX, černý kód: TX 11. Klasický kolečkový pojezd s částečným výsuvem.


Povrchová úprava práškovým laková. Varianta, Kó Cena bez DPH, Cena, Min. Plná nástavba kuličkového ložiska H=měkké zavírání. Skladová dostupnost, Skladem.

Kč s DPH (2Kč bez DPH). Sconta mám komoda, kterou jsem složil a když jsem dělal šuplíky, tak jsem zjistil, že mi dali k jednomu oba pojezdy levé. Nalezeno celkem produktů. Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou!


Obrázky, Kó Název, Ceny vč. Válečkový pojezd 400mm bílý: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Díky kolečku s obsahem polypropylénu je zajištěn tichý chod zásuvky. Pracovní plochy, dvířka a čelíčka budou opatřena ABS hranou mm, ostatní mm. Seznam vybavení pro jednotlivé kanceláře. TX se zelenými protihlukovými kolečky a nosností do 35kg. Nové, lacinější pojezdy jsou baleny v kartonových krabicích po 25ks, pojezdy TX po 20ks.


Praktické řešení pro úzké skříňky objevila firma Blum. Konstrukční provedení zásuvek patří k významným faktorům, spolurozhodujícím o spokojenosti uživatele s nábytkovou sestavou. Zatímco koncový uživatel u zásuvek ocení nadčasový vzhle variabilitu zásuvek a komfortní obsluhu v podobě hladkého, lehkého a tic.

Kovové stavitelné panty pro uchycení dvířek. Uveďte řešení všech požadovaných parametrů ve stejném pořadí. VZOR: 1x vodovodní směšovací baterie k výlevce, kohoutková poplastovaná s vysokým výústkem . Kolečka na zásuvkový zásobník usnadňují zásobování drobnými díly. Optimalizujte přístup k drobným součástem v . Kuličkový mikrovýsuv, minivýsuv - délka 2mm - balení=1pár. Kancelářský pracovní stůl zásuvkový je vhodný pro kancelářskou činnost a lze ho použít do kanceláří, kabinetů, ředitelen, sboroven.


Tento stůl nedoporučujeme používat ve třídách a na místech, kde je větší provoz. Pro tyto školní prostory jsou vhodné jiné naše výrobky, například školní pracovní stoly .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.