Monday 17 November 2014

Chladící vitríny daruji

McTREE (Vestfrost) FKG- 370. Stav výborný, pěkná lednice, prakticky jako nová, nevyužitá. Výška 185cm, velký objem 3litrů ! Vitrína má vnitřní ventilátor pro ventilované chlazení, je osvětlená nahoře zářivkovým osvětlením.


Inzeráty chladící vitrína - aktuální inzeráty na Sbazar. Starožitná skříň vitrína skleníček knihovna pěkný . Lze samotnou nebo s bočními policemi. Zmrzlinová vitrína JUKA . Mrazák s chladící nástavbou.


Spodní i horní část má samostatné chlazení a tak mohou fungovat společně nebo i odděleně. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Chladicí stůl Saladeta 1cm.


CHladící stůl pizza stůl šuplíkový stůl. Naše řádková, soukromá a komerční inzerce zdarma. Elegantní design, rovné čelní sklo, osvětlení jednotlivých polic (rozměr horní police 28x77cm, spodní police 33x73cm). Na prodej jsou 2ks – cena za jeden kus 20.


Kč) Atraktivní design vitríny spolu se třemi samostatně osvětlenými policemi zvyšují přitažlivost nabízeného zboží. Prosklená posuvná dvířka v zadní. Servisovaná plně funkční chladící vitrína v super stavu, zavírací s čistým panoramatickým sklem,krásně osvětlená čtyřpatrová,osvětlení zářivky.


ABS a tvrzené přední ohýbané sklo - ovládací panel s digitálním termostatem a automatickým . Moderní chladící pultová vitrína ve výborném stavu a vysicí chladící vitrína. Posunout inzerát Přidat do oblíbených. On-line rubrika: ledničky a . Mlada Boleslav - Nymburk . Umístění na pult nebo podstavec ( podstavce viz foto v ceně). Použité, ale funkční, pouze u jedné vitríny nutno zakoupit novou zářivku.


Cena za koupi obou kusů . Prodám dvě chladící prosklené vitríny. Stavby chladících a mrazících boxů. Zabýváme se návrhem, rozpočtem a stavbami chladících a mrazících boxů všech rozměrů dle přání zákazníka, včetně dodávky chladící a regulační technologie. Boxy jsou sestavovány z izolačních sendvičových PUR panelů o různé síle a osazují se posuvnými nebo otočnými dveřmi s . Daruji ZA Odvoz : Daruji za odvoz starší funkční chladící vitrínu vhodnou pro prodej masa, uzenin, lahůdek nebo cukrářských výrobků. Darujeme dva černé kocourky, stáří.


Hledám dlouhodobý podnájem gar-.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.