Wednesday 26 November 2014

Blum výsuv

Výrobce kování firma Blum vyrábí kování pro výklopy, výsuvy a zásuvky, závěsy a systémy vnitřního členění pro zásuvky. Skrytý plnovýsuv Tandem s integrovaným Blumotion pro zavírání měkce a tiše Dynamická nosnost 30kg Tandem inside - pro. Skrytý částečný výsuv Tandem s integrovaným Blumotion pro zavírání měkce a tiše Dynamická nosnost 30kg Tandem inside. Délka: 250mm, 300mm, 350mm, 400mm, 450mm, 500mm, 550mm, 600mm.


Výsuvné koše Nosný prvek pro VK a CVK koše, není součástí balení a je nutné jej objednat samostatně.

Dostupnost: Skladeposlední ks. Ukázka principu spodního vodicího systému pro dřevěné zásuvky - MOVENTO. BLUM - TBX ANTARO-držák D ZIF. Nosnost tohoto vodicího systému.


Zátěž výsuvu maximálně 30kg. SKLADEM - expedice do hodin. Počet: Skrytý plný výsuv TANDEM s plynulým dotlumením, dynamická nosnost kg.

Synchronizovaný visutý chod Skrytý plný výsuv volitelně s integrovaným systémem BLUMOTION pro jemné a tiché zavírání nebo MOVENTO s integrovaným TIP-ON, mechanickou podporou otevírání Výškové a boční nastavení a nastavení sklonu bez nástrojů Vyrovnání tolerance do boku a hloubky Samozavírací technika . With self closing mechanism, with or without Blumotion soft-closing mechanism - objednávka z obchod Häfele Česká republika. Materiál: Oceľ Dynamická nosnosť: kg. Blum Legrabox free Vnútorný výsuv - reling - C. Produkt ponúkame vo viacerých veľkostiach. Nižšie si môžete vybrať z ponuky. Symetrický zdvihací mechanizmus 2x.


Hodnotenie produktu:. Máte právě obě ruce plné či mokré a výsuv pro odpad je zavřený – kdopak by takovou situaci z každodenního života v kuchyni neznal? Plnovýsuv z integrovaným tlmením a doťahom. Společnost Blum , která se specializuje na kování, poskytuje prostřednictvím SERVO-DRIVE uno skvělé řešení: stačí kratičce ťuknout na čílko nábytku – můžete i bokem,. Blum TANDEM plus BLUMATIC skryté, tlumené vodicí výsuvy pro bez úchytkové dřevěné zásuvky délky 300mm.


Akrylové vysokolesklé dvířka. Zásuvkové výsuvy Blum Antaro sú komplexné výsuvy pre zásuvky do moderných kuchynských liniek pre 21. Výsuvy Blum Antaro ponúkame vo viacerých prevedeniach.

Systém zásuvky TANDEMBOX antaro, od prestížneho rakúskeho výrobcu Blum kompletná sada bočníc s uchytením čela a chrbta výšky B,. Sada TANDEMBOX Antaro B, výsuv kg Blumotion. Dalším významným prvkem, je osvětlení kuchyně.


Zde je možné volit bodové osvětlení, zářivky, nebo moderní LED osvětlení v mnoha odstínech. TipOn: pro částečný výsuv T55. Veškeré výrobky firmy Blum jsou vyráběny s důrazem na prvotřídní kvalitu a snadnou montáž s maximální možnou kombinovatelností dílů mezi sebou.


FGV je v této skupině zastoupeno výsuvy s integrovaným tlumením . Movento spojka, nastavení stran, levá, plast. Tandem plus, plný výsuv s tlumením Blumotion, 550mm -.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.