Wednesday 26 November 2014

Sketchup 16 čeština

SketchUp PRO CZ na jejich FTP účtu. Teprve po té je možné instalovat a používat české prostředí. Ideální pro truhláře a domácí kutily, ale asi se v tom dá vymodelovat cokoliv.


Horší je to už s nějakým tím zdrojem. Tomb Raider: Underworldnechapu jak. Existuje český prodejce a česká verze programu. Jedná se o firmu 3E Praha Engineerinng kde dostanete veškeré informace, můžete zakoupit i žádat o technickou podporu k programu. Je plně počeštěný, s českou učebnicí.


Predem dekuji za odpoved. Příspěvek od flipaaaaa v pát 11. Zdravim Chcel som si nastavit panel nastrojov podla skevelj stranky mikac. Zaklikol som tie, ktore boli v navode no chyba mi tam nieco, asi to bude teren, . Obrázek Z vašej odpovede predpokladám . Byl navržen s cílem zkombinovat eleganci a nenucené čmárání perem s rychlostí a flexibilitou dnešních digitálních médií. S několika málo nástroji dokážete vytvořit 3D modely budov nebo jiných objektů.


Pravidelně konáme bezplatné prezentace a. Tvorba 3D modelů a výkresů - CAD systémy - Download freeware a shareware zdarma - Moderní katalog software DWN. Vybírejte z nabídky: freeware,downloashareware,demo,trial,stahování ,nová verze,update,novinky,dwn. Součástí verze PRO je modul LayOut - profesionální nástroj pro zpracování 2D dokumentace a prezentace. S modulem LayOut snadno vytvoříte vícestránkový dokument - interaktivně propojený s Vaším 3D modelem, přidáte vlastní grafiku jako je logo nebo razítko a . Jak si správně nastavit prostředí, uspořadaní. Cílem je účastníky naučit ovládat veškeré kreslící a editační nástroje, orientaci v prostředí a tvorby 3D modelů.


Začátečnické školení bude realizováno v termínu: 29. Pro účast na pokročilém školení byste měli ovládat . Vašek Stodůlka: Česká verze bude k dispozici bohužel až za několik týdnů. Budeme o její dostupnosti informovat. Jiří Doubravský řekl(a).


Stiahol som si sketchup z linku vyssie, ale stale ho mam v anglictine.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.