Monday 24 November 2014

Alpska sul

Před zhruba 2miliony lety sůl vznikla odpařením pravěkých moří a dodnes je chráněna a nedotčena ve skalních horninách. Průzračná horská voda pozvolna rozpouští sůl obsaženou v horninách a vytváří čistou solanku - přírodní původ . Jedlá sůl obohacená jodem, fluoridem a kyselinou listovou. Cena platná pro vlastní odvoz z výdejního a distribučního skladu. Je zapotřebí pro správnou funkci štítné žlázy.


Nedostatkem jódu především trpí národy ve vnitrozemí, kvůli nedostatečnému zdroji mořských ryb. Z toho důvodu se jód začal dodatečně přidávat do soli. Sůl pochází z přírodní solanky z . Její chuť je stejná jako chuť běžné kuchyňské soli. Fluor a jód jsou prvky důležité pro správnou funkci našeho organismu. Fluor posiluje zubní sklovinu a předchází tak vzniku zubního kazu.


Alpská sůl je obohacena jodem a fluorem. GDA doporučené denní množství přepočítané na denní příjem energie 8. Jód je nezbytný pro správnou funkci štítné žlázy. Mořská sůl , himálajská sůl , lanýžová, ibišková… Obyčejná kuchyňská sůl už zkrátka neletí.


KANCELÁŘ Papíry, tonery, tužky, drogerie. Další slevy koření a ochucovadel na Kupi. Výživová hodnota na 1g. Energie, kcal, kcal,. Bílkoviny, g, g,. Sacharidy, g, g,. Vláknina, neuvedeno, neuvedeno. Nebaví Vás fronty v supermarketech?


Nakupte na Plné Tašce a my Vám nákup přivezeme po Českých Budějovicích a okolí. Množství: Dostupnost: K dispozici. Upozornění: poslední skladem! Uzavíratelnost obalu: Ano Typ obalu: Tuba Materiál obalu: PET, plasty.


Obsahuje též životně důležitý prvek - jo který je nepostradatelný pro činnost hormonů štítné žlázy. Datum minimální trvanlivosti: 07. Složení: jedlá sůl vakuová jodičnan draselný.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.