Wednesday 22 October 2014

Martin kuciel

Jako náhradu navrhl restauraci Avia, které v jedné ze svých recenzí přidělil sedm cuketek z deseti. Objednal si grilované lilky a zeleninový salát, a ani jedno nestihl sníst, protože celé dvě hodiny . V prvních letech fungování gastronomického portálu Scuk. Díky vtipným recenzím a glosám ze světa gastronomie pod přezdívkou Cuketka je pro řadu českých gurmetů nejvyšší autoritou na poli jídla. Růžičková kapusta je vynikající a zdravím nabitá zelenina.


Cuketka vám ukáže způsob, jak ji upravit, aby ze sebe vydala to nejlepší.

Kapustičky mají bohužel celou řadu odpůrců. Na vině je především typický sirný zápach, který vzniká při . Jak se má Scuk a co dobrého pro vás kuchtíme? Sledujte nás, jak mapujeme dobroty, čtěte novinky ze zákulisí a diskutujte s námi. Ochutnejte čerstvé těstoviny od . Za novým projektem stojí Kamil Dem. Běhám, protože je běhání krásné, protože se s ním dá frajeřit na Twitteru a taky je to nutnost, abych se nerozpadl sezením u počítače, říká autor slavného gastronomického blogu Cuketka.


Denně nakupujeme potraviny, které se dovážejí z druhého konce světa, ale český česnek se pro nás stává luxusní raritou.

Proces globalizace našeho stravování vypadal nezvratně. Pak se ale objevil fenomén, který ho postavil na hlavu. Objevil jsem, že psaní o jídle je pro mě to pravý“. Klasická úvodní otázka: proč jste začal psát svůj blog? Tento vystudovaný lékař poprvé bloguje o gastronomii i filmech během karlovarské přehlídky.


A začal krásnou úvahou o tom, jak po jídle přijde chuť na film, po filmu zase hlad. Ovlivňuje nás konzumace jídla ve výběru filmů . Jeden z prvních českých foodwriterů. Představíš nám Pana Cuketku a jeho blog?


Blog vzniknul, protože jsem neměl na internetu co číst (směje se) a nebyl spokojený s tím, . Pan Cuketka je projekt, který by měl zpřístupnit svět gastronomie. Dá se vaše káva koupit někde v Praze? Má to smysl, pokud se nechcem dělat s AMP? Předměty činnosti ze statistického úřadu. Poslední nejposlednější díl o vývoji na Scuku je na přídavek.


Podělím se v něm o zkušenosti z nastartování komunity a jejího babysittingu.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.