Tuesday 21 October 2014

Huawei p9 lite tvrzené sklo recenze

Koupil jsem tvrzenou fólii, spíš asi sklo FIXE přesto že jsem dodržel postup, sklo se nedolepilo, kdybych se rozkrájel, nepovedlo se. Suma sumárum, doporučuji . Ale příští vzorek snad už bude stoprocentní. PLite sklo Gorilla Glass nemá. Tvrzená skla pro mobilní telefony).


Hodnocení produktu: (recenze ). Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Díky zakřiveným okrajum telefonu sklo ale úplně neprilne k displeji a lehce se odchipuje.


Někteří říkají, ze s Tempered Glass 3D. Osobní odběr nebo dodání do hodin kdekoli v ČR. Nakupte od specialistů na mobilní telefony.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Všechny otázky u nás najdete přehledně na jednom místě. Jeho čiré provedení nijak nenaruší viditelnost na displej. Má přesné tvary a jeho aplikaci hravě zvládnete sami.


Tato vlastnost skla není závada, sklo přesto plní svoji funkci i na telefonech, které mají na krajích zahnuté dotykové sklo. Recenze Nillkin tvrzené sklo 0. Volba je jasná zvlášť v případě vysoce kvalitního ochranného skla. Nevýhodou je, že displej nemá pro svou ochranu tvrzené sklo , které u Pje, ale naštěstí během testování nedošlo k žádném škrábanci nebo jinému poškození.


Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Doprava zdarma od 5Kč. PanzerGlass je výrobce prémiových ochranných skel pro mobilní telefony a tablety.


Ochranné sklo efektivně ochrání displej Vašeho zařízení před rozbitím a poškrábáním. Dokonalá ochrana vašeho displeje v podobě ultra jemného skla , které jen tak nezničíte. Kvalitu této značky podtrhuje . V případě pádu, nebo nošení vašeho telefonu bez krytu , dokáže toto sklíčko ochránit váš displej. Oproti ochranné fólii dokonale splyne s vaším . Kalkulačky cen: COFIDIS. Ochranné tvrzené sklo spolehlivě ochrání displej vašeho mobilního telefonu před mechanickým poškozením, prachem, mastnotou a jinými nečistotami.


Sklo vyniká antireflexní a antistatickou vrstvou. Při aplikaci na displej. Tato unikátní technologie způsobí, že si její přítomnosti na displeji ani nevšimnete a přesto pomůže zvýšit .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.