Wednesday 22 October 2014

Led řetěz koule

LED Vánoční girlanda ve tvaru koulí Funkce třípolohového spínače: OFF - vypnutí TIMER - výrobek po zapnutí svítí v opakovaných cyklech denně po dobu hodin, potom se na 18. Ručně vyráběný světelný řetez z plastu a pytloviny. LED koulemi a je napájen AAA bateriemi, které nejsou součástí balení. Retlux řetěz stříbrné koule LED studená bílá.


Dekorační světelný řetěz značky Retlux vytvoří v každém interiéru kouzelnou atmosféru. Kvalitní řetěz se svítícími koulemi využijete jako osvětlení na vánoční stromeček, vánoční osvětlení do oken nebo svítící vánoční dekorace na stůl.

LED diod schovaných ve stříbrných kuličkách. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace).


Vyzdobte si interiér svého bytu, domu nebo chalupy vánočním světelným řetězem a umocněte tak kouzlo nejkrásnějších svátků v roce. V kategorii Světelné LED řetězy naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Zahradní slavnost, krásné Vánoce, to všechno můžete mít díky tomuto světelnému řetězu se žárovkami ve tvaru koule který dodá vašemu domu, chatě nebo interiéru ten slavnostní nádech.


Nasvícené noční dekorace, rozzářená okna nebo dveře navodí díky tomuto řetězu tu správnou atmosféru nejen ve vánočním čase.

Tento světelný řetěz vykouzlí v obývacím pokoji, ložnici nebo kanceláři dokonalou atmosféru. Produkt je určen pouze pro použití v interiéru. LED světelný řetěz koule Solight 1V4 3m, neutrální bílá za výhodnou cenu! Celková délka m neomezuje prostor Vaší fantazii. EMOS Lighting LED řetěz - kuličky, 2xAA 5m, Červená, Časovač.


Délka LED řetězu : m. Výrobce: Villa Collection. Naše cena s DPH: 2Kč. Ušetříte: 1Kč ( ). Máte zájem o tento produkt? Od světelných řetězů po LED lucerny. I světelné dekorace mohou příjemně zútulnit interiér.


Výchozí řazení, Nejnovější nahoru, Nejlevnější nahoru. Světelný LED řetěz koule , světelné řetězy a dekorace - velkoobchod a eshop Rosalie.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.