Thursday 28 August 2014

Elektro novák české budějovice

Elektro Novák dodáme Vám kuchyně, vestavěné skříně, nábytek i elektroniku. Elektronovák - kuchyňské studio České Budějovice - kuchyně podle Vašich představ. Кеш Схожі Перекласти цю сторінку Kontakt. Showroom v ČR - Praha, České Budějovice , Eshop online denně do hod.


Vybíráme pro Vás modely vestavných spotřebičů za internetové ceny. Navíc zajistíme i zabudování a komfortní dopravu až k Vám domů. Nabízíme značky … ( 11). Poslat poptávkuPoptávka. Novohradská 3 České Budějovice.


Rudolfovská 6 České Budějovice. Zabýváme se prodejem domácích elektrospotřebičů - jako jsou lednice, mrazáky, sporáky, pračky, myčky, bojlery, vysavače, mikrovlnné trouby, vestavné spotřebiče a elektroniky. Hlavní naší nabídkou jsou kompletní kuchyňské sestavy firem Gorenje a Nobilia. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.


Zakázková výroba nábytku, kuchyňských linek, ložnic, předsíňových stěn, šaten a vestavěných skříní. Přijímáme platby: Hotovost . Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Navrhneme, vyrobíme a namontujeme Vám kuchyni nebo vestavěnou skříň podle Vašich přání. Hlavně slečna, která nám dělala návrh věděla opravdu, co dělá, je to člověk na svém místě.


Návrh, domluva, pomoc, realizace. Strašně nám pomohla zrealizovat naši představu a . Provádíme výstavbu, opravy a rekonstrukce společných a individuálních televizních antén pro pozemní a satelitní digitální vysílání. Posuzujeme projekty, vypracujeme cenové nabídky, měření signálu s vyhotovením měřících protokolů. Kuchyňské studio s Vlastní výrobou a prodejem německých kuch.


Dodáváme včetně vestavných spotřebičů všech značek. Zajišťujeme i splátkový prodej. Okres, České Budějovice. DIČ: neuvedeno, Informace z OR justice.


Aktualizovat firemní údaje. Krby, krbová kamna a krbové vložky. Prodej kuchyňského nábytku a doplňků. V nabídce firmy jsou i vestavné skříně a nábytek na zakázku.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.