Thursday 28 August 2014

As stavby opocno

Ubytování - Chalupa U Zvoníčků. Stavíme nové sídlo společnosti. Příště by jsme si to nechali postavit od nich,. Vše probíhá dle dohodnutého.


Rodinný dům, zděná stavba, Opočno. GEBAS atelier architects. Společnost ŠTĚPÁNEK, spol. Stavební činnosti se věnuje již let. Rozsah prací zaměřuje na oblastí: novostavby, rekonstrukce, modernizace, štukatérské práce, zemní práce s autodopravou a demolice.


Zaměstnanci firmy jsou české národnosti a vynikají svou odborností v . Nemáme zatím žádná hodnocení od zákazníků ani žádné ukázky naší práce k prohlédnutí. Vložit první referenci na tohoto dodavatele. Kategorie, kterým se věnujeme. AP - stavby - Opočno už rozebírají maminky na webu eMimino.


Do současné doby jsme realizovali. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Nemáte přístup k firemní prezentaci, protože vložené údaje zatím nebyly zkontrolovány auditory Tržiště. Marek Chvátal - instalatér. Specializujeme se na vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce.


Topenářské práce poskytujeme od návrhu po realizaci. Rádi vše vysvětlíme a zajistíme poradenskou . Královehradeckého kraje pana Martina Červíčka slavnostně otevřena silnice II. Realizace Internetová agentura QInteractive. Rekonstrukce silnice spočívala v recyklaci podkladních vrstev za studena se sanací konstrukčních vrstev a neúnosného podloží vozovky, za účelem . Rozpočtové náklady: 2mil. Detail obrázku Download.


Powered by Phoca Gallery. Krajského úřadu v Hradci Králové jednání mezi zástupci CIRI Hradec Králové, Města Opočna, SÚS Královéhradeckého kraje a. Obchvat i pro občany Opočna, zpracovatelem dokumentace pro zjišťování vlivu stavby na životní prostředí a zpracovatelem . Zastřešení a rekonstrukce Zimního stadionu Opočno. Dále byly reprofilovány krajnice a příkopy. Stávající čtyři propustky byly celkově rekonstruovány. Městský úřad Opočno odbor výstavby.


Věc: ŽÁDOST O DODATEČNÉ POVOLENÍ STAVBY. Provádíme bytové, občanské a zemědělské stavby , včetně jejich změn, udržovacích prací a jejich odstraňování. Provádíme rekonstrukce především památkových objektů a regenerace panelových domů. Nádražní, Opočno , výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, předměty činnosti, aktuální výpis AP stavby s.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.