Thursday 28 August 2014

Přístav polička

Restaurace se nachází v městském parku na břehu rybníka. Kuchyň se specializuje na masové, vegetariánské. Vítáme Vás v restauraci „U Přístavu “. Dovolte malé seznámení s naší restaurací.


Jsme léty prověřená restaurace ve Zbraslavi. HOUBOVO- SMETANOVÉ RIZOTO, PARMAZÁN. ZELENINOVÝ SALÁT S KRUTÍM MASEM, TOUST. PŘÍSTAV -ORIGINAL RESTAURANT.


Nabídka piv: Kozel 11°, Radegast 12°, Radegast Birell. Autorem návrhu je Michaela Mužíková - mladá a talentovaná výtvarnice využívající moderní technologie digitální kresby. Unikátní a osobitá grafika znázorňuje pohled na budovu restaurace společně s předními . Naše farnost vlastní objekt č. Zámecké ulici v Bystrém, původně rodinný dům z odkazu manželů Kuklových, který jsme si upravili pro farní účely. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt polička přístav.


Centrum Bohuslava Martinů v Poličce , CBM Polička , Městské muzeum a galerie Polička. Apr Polička - Radní už novému provozovateli bistra pronajali molo. Ten chce vrátit po více než. Zelenda přiznává, že sám cítil lehkou nostalgii i chuť vrátit objektu lázeňský nádech. Udělali jsme to trochu i ze sentimentu.


Objekt byl bílomodrý a . Z hrabalovského bufetu se stal Přístav. Nový nájemce se svou maminkou. Herešova krčma v Poličce. Charitní hospicová péče Pokojný přístav.


Seznam lidí: Libuše Smějová - vedoucí zařízení. Nožíře Dobroty: Šenk Nožíře Dobroty a jeho menu v Přístavu - Na webu TripAdvisor naleznete recenzí zákazníků, fotografii a výhodné nabídky pro Polička , Česká republika. Zde si můžete vybrat ze široké nabídky jídel a nápojů. Apr První část dřevěného chodníku u Synského rybníka v Poličce.


Loni v létě se tam objevilo nové stylové bistro s molem, které slouží jako malý přístav pro půjčovnu loděk a šlapadel. Originálním způsobem chce teď vedení radnice vylepšit i hlavní korzo na břehu Synského rybníka, kterým je .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.