Thursday 31 July 2014

Magnetické kořenky

Kořenky magnetické 5-ti dílný set (5-ti dílný set). Sada ks kořenek s magnetickým tácem Materiál: nerezová ocel, průhledné víčko plast. Ze spodu kořenek je magnet, který přilne k tácku Rozměr: výška 5. Možná znáte i vy situaci při vaření večeře, kdy chcete okořenit omáčku, a koření nikde.


Koření je potřeba, ale jak jej uskladnit, aby bylo vždy po ruce? Využijte silné neodymové magnety a vyrobte si vlastní originální magnetické kořenky. Když budete mít koření hezky po ruce a na očích, třeba vás inspiruje k nějakému úžasnému kulinárnímu dobrodružství.


Navíc, většina je i hezká na pohled - např. Když je uložíte do doziček s magnetickým dnem a průhlednými . Pokud hledáte ideální řešení pro skladování koření, bylinek a dochucovadel, právě tato praktická sada magnetických kořenek je tím pravým řešením pro vaši kuchyni. Každá má průhledné víčko pro snadnou identifikaci obsahu. Jste unavení z toho, že nemáte dobrý a snadný přístup ke koření?


Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Skladujte potřebné koření prostřednictvím nápaditých ocelových kořenek, které lze díky magnetickému dnu upevnit na ocelový podnos. Magnetické kořenky - Mastrad. Dnes ušetříte 1Kč díky slevě.


Vybourat, vyměnit, postavit nový. Upozornit, když bude kousek opět dostupný: Popis Podobné kousky. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano.


Usnadněte si vaření s praktickými kořenkami, které budete mít vždy po ruce. Až při přípravě tříchodového oběda nebudete vědět, kam dřív skočit, budou vždy na dosah a díky průhlednému víku budete přesně vědět, co v nich je. Tato nabídka od prodejce www_Katpro_cz byla archivována dne 04. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Inzerát NOVÉ Ibli magnetickÉ kořenKY , sada kusy.


Praha, cena 1Kč, od emor na Sbazar. Praktické magnetické kořenky se stojanem uzavírají chutě a jejich praktický design pomáhá udržet kuchyňskou linku čistou a uspořádanou. Po použití koření, které potřebujete, prostě připněte pepřenku zpět na stojan nebo na jakýkoliv kovový povrch. Staň se floristkou Vyzkoušeno redakcí.


Nespoléhej na košťata v květinářstvích a radši uvaž kytku sama. Vypneš hlavu, vytvoříš krásný pugét a ještě jí někomu vyčaruješ úsměv na tváři. To už je celkem dost důvodů, proč si zahrát na floristku. Aktuální nabídka od slevomat.


Akční nabídka od slevomat. Ohodnoťte tento produkt.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.