Thursday 31 July 2014

Exiteria insolvence

Neaktivní spisy: Spisy: pravomocně skončené, vyřízené a odškrtnuté-skončené. Důvodem je podle dokumentů v insolvenčním rejstříku. Jaký vliv na prodej bude insolvence mít, není zřejmé.


Soud již zahájil insolvenční řízení a vyzval věřitele, aby . Osobně odhaduji méně než míru uspokojení závazků a několikaletý průběh celé insolvence. V loňském roce měl e-shop tržby přes miliardu korun. Jako důvod podání insolvence firma uvádí, že nezvládla růst objednávek. Vyplývá z úterního podání v insolvenčním rejstříku.


MT nábytek na sebe podal návrh na insolvenci a soucasne skoncil k dnesnimu dni i affil. Takze nevyplacene provize zrejme skonci v propadlisti. Vážený pane, záležitosti týkající se insolvence je vždy nejlepší konzultovat s Vaším insolvenčním správcem.


Aktualizace 21:35: Z webu obchodu už zmizel veškerý obsah a nahradilo jej oznámení o ukončení provozu: Na srovnávači Heureka. Firma na sebe podala návrh na insolvenci. Důvod insolvence a likvidace. Oficiálním důvodem, proč na sebe firma podala . Dobrý den, velice nás mrzí, že Vaše reklamace ještě stále není vyřízená. Rádi bychom ji prověřili, z Vašich informací ji však nejsme schopni dohledat.


Exiteria ukončila i svůj affiliate program. E-shop s nábytkem MT-nabytek. Vypněte prosím naše feedy a placené promo. Díky všem za spolupráci.


Doba zveřejnění, Text, Hlavní přílohy, Vedlejší přílohy. Vyhláška o zahájení insolvenčního řízení. Не найдено: insolvence MT-nábytek.


Od okamžiku, kdy je zahájené insolvenční řízení, nemůžete kvůli své pohledávce dlužníka žalovat. Pokud chcete své peníze vidět, musíte se o ně řádně přihlásit. A to už od začátku insolvenčního řízení.


Přihlásit pohledávky musíte, i když už jste je uplatnili u soudu, potřeba je přihlásit i pohledávky . Сохраненная копия Перевести эту страницу янв. Prosim o informaci, kam lze predavat k vyrizeni nesplnene objednavky zbozi od obchodniku, kteri se ocitli v insolvenci? Sheridan Motor Czech, s. Nasledne posouvali termin s vysvetlenim, ze neobdrzeli .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.