Tuesday 29 July 2014

Led pásky se zdrojem

Sady led pásků se zdrojem vždy obsahují led pásek, propojovací kabel a zdroj. Nazapomeňte si dokoupit příslušenství, jako třeba vypínač na kabel, nebo dálkové ovládání. Chcete led pásek do auta, karavanu nebo na motorku a stačí Vám bez napájecího zdroje? Led pásky bez napájecího zdroje jsou tady.


Jedná se o samolepící pásek, který je osazen SMD LED diodami.

Bohužel se nám nepodařilo najít produkt led pasky se zdrojem. Osvětlí vám schody, nábytek i kuchyňskou linku. Velmi prakticky nalezne využití na obývací stěně, u pracovního stolu nebo v kuchyni. Balení obsahuje také zdroj, stačí jen umístit a zapnout.


Produkt je založen na specializované LED optoelektronické Biochemical Helio. LED páska se přizpůsobí tvarem i velikostí. Pro bíle svítící pásky stačí jednoduchý konektor se dvěma vodiči.

Modul používá 1W LED : červené. Barevné RGB pásky se zapojují do konektoru stejně, jen mají pro každou barvu vlastní vodič. Jak výkonný LED zdroj bude ale potřeba? Konektor zapojujeme na . Umíte vybrat správný napájecí zdroj?


Se špatně zvoleným napájecím zdrojem nebude LED soustava . Zdravím, mám takový hloupý dotaz. DC konektor průměr ,x mm. Dekorační svítidlo POWER LED , počet diod - POWER LED dioda.


Napětí 230V ~50Hz, výkon 5W, nevyměnitelný světelný zdroj. LED zdroje – trafa určená do interiéru, bez zvýšené vlhkosti vzduchu;. Svítidlo obsahuje napájecí transformátor LED , který je přímo napojen na přívod svítidla.


Pásky zakoupené v našem eshopu mají na jednom konci již napájecí kabely. Zde si ukážeme, jak pásky propojit s dodatečným konektorem. Důležité je si zvolit správnou šířku.


Set 2ks Al led pásku 312mm se zdrojem a spínačem.

Kompletní set LED osvětlení poslední generace zahrnující 2x led pásek v hliníkové liště, zalitý ochrannou vrstvou a ukončený plexi koncovkami s vyvedeními kablíky s konektory, dále set led osvětlení obsahuje zdroj, kabeláž a spínač. Hotové led osvětlení kuchyňské linky se spotřebou 5W, fungující na napětí 12V stejnosměrného proudu - je tedy nutné ho připojit na příslušný zdroj (trafo). V hliníkovém profilu, určeném pro montáž pod horní skříňky kuchyňské . LED žárovka s výkonem 8W s nouzovým záložním zdrojem. Vhodná do všech prostor, plně nahrazuje klasickou žárovku se spotřebou 60W.


Patice: EVýkon: 8W Stmívatelná: ne.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.