Wednesday 18 June 2014

Frozen česky celý film

Nebojácná a věčně optimistická Anna se vydává na velkolepou výpravu v doprovodu. Na své pouti se Anna a Kristoff setkávají s podmínkami, které si . Tvůrci stojící za animovanými hity Divoké vlny (Chris Buck) či Raubíř Ralf ( Jennifer Lee) se tentokrát inspirovali u pohádkáře Hanse Christiana Andersena a vytvořili rodinný příběh o sesterském poutu, které překoná i neobvyklá ledová kouzla. Naprosto ideální,třebaže ne animovaný muzikál pro děti, je letitý snímek Přijela k nám pouť, kde písničky jsou o něčem, perfektně zapadají doo filmu a jsou jeho nedělitelnou součástí. Animáky mám rá ale dnes teda bohužel, nuda, o ničem, otravné uječené vřískání úplně film zabilo. Jedna za animaci, jinak téměř nejslabší . Elsa se naštve zmrazí hrad a celé okolí a uteče do hor, kde si postaví hrad celý z ledu.


Když se ale Elsa nachladí,. Filmové recenze, novinky v kinech, české filmy. Celý film je proložen spoustou nádherných písniček a jsou možná až na jednu dvě opravdu zapamatovatelné. Jejich hlasový rozsah udivuje a zajímá mě, jak se s tímto popere český dabing.


Film je vhodný pro celou rodinu, vtípky jsou opravdu . Anna, Elsa nebo Kristoff se brzo vrátí, Studio Disney přichystalo pokračování výjimečně úspěšného animovaného filmu. Já mám naopak Móňu moc rád tak se na film těším. A myslím si že volba neznámých hlasů bude dobrou volbou. Jazyková verze: český dabing. Film byl natočen podle klasické pohádky Hanse Christiana Andersena.


Sice máme teprve polovinu června, ale Disney se nás už snaží naladit na Vánoce. Ano, hádáte správně – hlavním hrdinou bude populární sněhulák Olaf. Speciál, který bude mít 21 . Oslava v Ľadovom kráľovstve.


Za sebe ale ubírám bodík za zpívané pasáže, které se mi, přestože s hudebními filmy nemívám žádný problém, vůbec nelíbily. Melodie se k té křišťálové, severské krajině ani trošku nehodily, zněly mi spíš jako z nějakého laciného muzikálu. A moje nejoblíbenější postavička? Všichni přítomní samozřejmě mluví česky , a i když originál je bezesporu originál, je dabing poměrně povedený. Idina Menzel, Andrea Elsnerová dialogy,.


A i tato sněhulácká hitovka mi přišla v češtině podstatně méně vtipná - a je to dáno téměř výhradně přednesem zpěváka. Ledové království považováno za film , který je takřka celý opravdu velice . Shrnuti: Franta nesledoval moc pozorne dej a na cely film si zrejme z nejakeho duvodu udelal nazor predem a cely film jej uz pak jen sral. V království Arendelle se chystají oslavit první opravdové Vánoce.


Elsa a Anna si uvědomí, že nemají žádné rodinné tradice. A tak se Olaf a Sven rozhodnou najít ty nejlepší tradice a zvyky a zachránit sestrám jejich první svátky. Guinessova kniha rekordů, že více než miliarda dvě stě tisíc dolarů na tržbách zajistila ledovému muzikálu první místo na žebříčku hitů mezi animovanými snímky.


Zatím ho nikdo nepřekonal. Elsa je fakt super i Anna, Kryštof, Sven a Olaf jsou největší borci. Frozen , Podívej te veliká práce. V české verzi je to stejná písnička, stejná melodie, přibližně stejná slova, ale je to zazpívané jako radostný popík, jako kdyby zpěvačka netušila, o čem její postava.


Chceš sledovať filmy a seriály bez reklám, alebo neobmedzene sťahovať ? V tom prípade využi super akciu ! Olafem, a navzdory drsným živlům se zoufale pokoušejí dosáhnout svého cíle dříve, než bude zcela pozdě. Přehrávač je k dispozici také na telefonu a tabletu. Přihlas se, abys mohl film hodnotit či ukládat.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.