Wednesday 18 June 2014

Nerozbitné sklo na mobil

Je tvrzené sklo na mobil lepší než folie? Ochranné sklo 5x odolnější než samotný displej, maximální průhlednost, . Sklo se vyznačuje nízkou tloušťkou mm a vysokou odolností, čímž zvyšuje ochranu displejů mobilních zařízení. Podle výrobce vydrží i přímý úder kladiva.


Screenshield Tempered Glass. Skinzone s tímto sklem . Koupíte si nový telefon a během pár dní je na zemi a prasklým sklem na displeji. Proč bych měl zakoupit tvrzené sklo v eshopu, když . Je to druhé sklo , které se nalepí na to stávající a telefon je pak dvojitě chráněn nejen proti pádu, ale i poškrábání. Sklo je vyrobeno z tvrzeného plastu a je téměř nezničitelné.


Vybrat si můžete ze široké nabídky téměr pro každý mobil. Chcete vědět víc a mrknout na video jak to funguje? Osobně jsem vždy spoléhal na ochranné sklíčko displeje, ale díky tomu, že můj nový přístroj stojí téměř tisíc korun, začal jsem uvažovat o jeho ochraně. Nabízí se dvě varianty ochrany, a to buď fólie nebo tvrzené sklo. Můj mobilní telefon má skleněná záda, proto jsem koupil fólii na displej a tvrzené sklo.


H určené pro ochranu displeje vašeho chytrého telefonu Xiaomi Redmi Note 4. Většina lidí nosí mobil neustále u sebe, ať už dělají cokoliv. PanzerGlass ochranné sklo na. Není tedy výjimkou, že . Konečně se dostáváme do fáze, kdy se i široká veřejnost začíná zajímat o to, jak ochránit displej svého mobilního telefonu.


S tím, jak se rozšiřuje povědomí o ochranných sklech, se bohužel šíří také . Bojíte se o displej svého mobilu, ale nevíte, zda pro jeho ochranu zvolit tvrzené sklo a případně jaké je pro váš mobil vhodné? Ochranná tvrzená skla, fólie na displej a další příslušenství pro mobily, tablety, hodinky a náramky Samsung. Jen musíte dát pozor na roh, který zvedáte aby jste ho neohnuli.


Při další aplikaci na mobil se většinou tento roh nepřilepí. Bublinky pod sklem se nedělají. Tvrzené sklo se dá bez problémů sundat. Pokud máte pod sklem na hraně bublinky, museli tam být už při aplikaci. A teraz si položme otázku, ochráni takéto zariadenie ochranné tvrdené sklo na displej ? Použitím ochranného skla, na takéto zariadenia zo zakrivenými okrajmi nič nepokazíte.


Naopak vám to určite pomôže ochrániť displej pred rozbitím. Nemôžte však čakať, že sa displej stáva úplne nerozbitným a plne . Klasické ochranné tvrzené sklo je čistě průhledné žádným způsobem nesnižuje citlivost či viditelnost vašeho displeje. Spousta z vás je názoru, že ochranné sklo na telefon nepatří, protože ho „hýzdí“ a samotný telefon není tak pěkný.


Je to samozřejmě věc každého z nás, ale kdo měl někdy poškrábaný displej, tak ví o čem mluvím.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.