Wednesday 18 June 2014

Stavebniny klz mladá boleslav

Vítejte ve stavebninách KLZ. Vážení obchodní přátelé, naším cílem je maximální spokojenost zákazníka, kvalita a komplexnost námi dodávaných služeb a materiálů. Prioritou při realizaci obchodu je nejen spokojený zákazník, důraz klademe na dodávku zboží v termínu a na dodržení požadované kvality.


Otevřeno: Pondělí až Pátek 6:- 17:(Prosinec - Únor 7:- 16:00), Sobota 7:- 12:00. Prodáváme stavební materiál pro suché výstavby. Nabízíme sádrokartonové desky, stropní podhledy, tepelné i zvukové izolace, střešní okna, ruční … MPL STAVEBNINY. Mladá Boleslav - zastoupení, pobočky společnosti J. Aktuální i úplný výpis firmy KLZ s. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob.


Nabídky volných pracovních míst KLZ s. Východní průmyslová zóna . Bakov nad Jizerou, Brigádnická. EZÁČ STAVEBNINY, Kosmonosy . ID Partnerské společnosti. Nabízíme dostatečné skladové zásoby a zajímavé ceny pro velko i maloodběratele. Navštivte naše webové stránky.


Prodej stavebnin online nebo v síti kamenných prodejen stavebnin po celé ČR. Nabízíme veškerý sortiment stavebních materiálů: cihly, střechy,. Stavebniny, obchodů v ČR. Obchod se stavebním materiálem a vybavení koupelen.


Osek u Litvínova, Euroblok s. Proboštov u Teplic, AGRO Teplice a. František Klouček, 6 živnostník - důchodce, Kosmonosy, bezpp, nez. Zdeněk Boubín, 5 právník, Kosmonosy, bezpp, nez. Pouze ve školním roce, ne o prázdninách! Nejnižší ceny, pouze náklady na materiál.


Nákup stavebního a hutního materiálu. Výpočetní spotřeby materiálu, doprava materiálu auty s HR, řezání železných profilů na míru. Zajímavé odkazy.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.