Tuesday 20 May 2014

Zámečnictví brno židenice

Zakázková zámečnická výroba - schodiště, zábradlí, nerezové, ocelové, skleněné. Vyrábíme interiérové a exteriérové výrobky z nerezi a oceli v kombinaci sklo, dřevo a barevné kovy. Markýzy, otočné a posuvné brány a vrata, dveře, portály, montované schody a . Zámečnictví Brno-Židenice.


Firma Pospíšil je typicky českým dodavatelem služeb s více jak dvacetiletými zkušenostmi v oboru. Zabouchli jste si dveře? Potřebujete urychleně vyměnit zámek?


Naše nonstop zámečnictví v Brně vám pomůže. Ať už potřebujete zámečnické služby z jakéhokoliv důvodu, jsme tu pro Vás! Naše zámečnická pohotovost je Vám k dispozici dní v týdnu!


Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Kontaktujte nás Navigovat . Provádíme zámečnické práce. Specializujeme se na nouzové otevírání bytů, zámků, automobilů, dveří a trezorů. Jsme firma zabývající se prodejem trezorů pro občanský, firemní a bankovní sektor.


Servis včetně řešení běžných závad do hodin. Klíčové, zámkové a bezpečnostní systémy, speciální zámky,kování, bezpečnostní dveře včetně montáže. Prodejna, zámečnictví , bezplatná poradenská služba. Počítačky bankovek a mincí, . Nabízím opravu obuvi a tašek, oprava jezdeckých potřeb dle domluvy, prodej kožených opasků na míru, výroba klíčů a prodej doplňků ke klíčům, výroba.


Výroba cylindrických vložek dle dodaného klíče. Opravy a přestavby autozámků. Montáže a prodej panikových zámků a panikových kování. Trezory a trezorové dveře - prodej a poradenství.


Záruční a pozáruční servis trezorů. Velkoobchod zámkařského zboží. Vítejte na naší prezentaci. Zhotovíme projekt a následně realizujeme výrobu včetně montáže. Prodáváme kvalitní zámkařské zboží a kompletní sortiment zámků, trezorů a poštovních schránek různých barev a typů skladem.


Vyrobíme čipové klíče a zajistíme servis trezorů. Starý Lískovec, Stře Tuřany, Útěchov, Vinohrady, Žabovřesky, Žebětín a Židenice. Z našich služeb nabízíme zejména:. Adresář firem - výroba klíčů - Region Brno.


Zavítejte k nám a vyberte si z naší nabídky. Brno - Stře Jana Uhra 11.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.