Wednesday 21 May 2014

Ceník malířských a natěračských prací 2016

V ceně je materiál i práce. Zjistěte si cenu malování předem. U nás zaplatíte rozumnou cenu za profesionálně odvedenou práci našich řemeslníků. Okna, dveře, obklady a jiné plochy, které se nemalují , se odečítají od ploch určených k malování, pouze pokud jejich plocha přesahuje 4ma to vždy jen část přesahující 4m2.


Celá řada činností samozřejmě navyšuje váš konečný rozpočet.

Díky němu se můžete zorientovat v cenách jednotlivých činností a získat . Jednoduchý výpočet plochy pro malování pokoje. Orientační ceník malířských úkonů. Ceny jsou orientační, přesná kompletní cenová nabídka. Speciální, luxusní a dekorativní malby, stěrky.


Natěračské a lakýrnické práce. Cena lakování,natírání a stříkání povrchů.

Uvedené ceny nezahrnují materiál jsou pouze orientační,vždy je nutno. Ceník lakýrnických a natěračských prací. Základní syntetický nátěr, 48. Ostatní práce a dekorativní úpravy stěn.


Sádrokartonářské práce , ceník sádrokarton. Příprava a úklid místností. Stěhování nábytku, cena dohodou.


Porovnejte si ceny za malířské práce , natěračské práce a lakýrnické práce. My zvládneme všechno dohromady. Malířství a natěračství. Rozpočty by měly zohledňovat i související práce ,tak aby jste při vyúčtování nebyly překvapeni výší částky za vícepráce.


U malířských prací jde zejména o: - manipulace s nábytkem a zařizovacími předměty - zakrytí zařizovacích předmětů,nábytku a podlah fólií - odstranění . Hrubý úklid po malování a zakrytí podlah zdarma ! Uváděné ceny malířských a natěračských prací jsou ceny za provedenou práci , včetně materiálu. Konečnou cenu vypočítáme po zaměření zakázky u vás zdarma.

Nejsme plátci DPH , ceny jsou konečné ! Samozřejmostí je u nás roky záruka na veškeré práce ! Veškeré služby obvykle poskytujeme v lokalitách Praha a 10. Níže uvedený ceník slouží pro Vaší orientaci a může se lišit v závislosti na druhu omítek,použitého materiálu a množství práce. V uvedené tabulce můžete najít orientační ceník malířských prací a níže na stránce ceník lakýrnických prací.


Tento ceník malířských prací slouží jako nezávazná objednávka. Nezdržujte se poptáváním a objednejte si jednoduše malíře u nás. Jednotkové ceny obsahují samotnou práci bez materiálu a dopravu.


Do jedné nezávazné objednávky můžete vložit položky z ceníků různých profesí. Na základě vašich zadaných položek a . MALÍŘI BRNO – CENÍK MALOVÁNÍ,TAPETOVÁNÍ A NÁTĚRŮ PLATNÝ K 15. MALÍŘI POKOJŮ BRNO K CENĚ ZAKÁZKY NEÚČTUJÍ DPH. Můžete se na nás podívat přes FACEBOOK.


Rozšíli jsme nabídku o tapetářské práce. Realizujeme malířské a natěračské práce ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové Stali jsme se partnerem pro realizaci malířských zakázek pro společenost HORNBACH BAUMARKT CS .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.