Wednesday 21 May 2014

Stavbaweb

Platforma pro sdílení informací o stavebních produktech, architektonických objektech, architektonických a stavebních firmách. Provozujeme internetový portál sloužící pro odbornou architektonickou veřejnost, studenty, stavební a památkové úřady i laické zájemce o architekturu. This Pin was discovered by Marek Mach.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Palác národní bude dokončen za rok.

Jedna z netradičních půdních vestaveb byla nedávno realizována v Praze 6. Běžný šestipatrový bytový dům má na střeše s klasickou sedlovou střechou luxusní apartmán, který využil kompletního prosklení části střechy posuvným systémem od značky Solara. Hostinec Rekovice na Horečkách . Střešní nástavba ve formě sochařského díla. Hassell: ANZ centre, Melbourne, Austrálie.


Cojetostránkaapročjedůležitá Jakbymělasprávnástránka vypadat Jak vytvořit stránku Přehled stránek Přirovnáme-li web ke stavbě, pak jsou jednotlivé stránky základními stavebními kameny, bez nichž by celá stavba (web ) nedržela pohromadě. Jinými slovy – stránky jsou důležitým zdrojem informací, a to nejen pro . Předmětem soutěže je zpracování ideového návrhu urbanisticko – architektonického řešení památkově chráněného areálu bývalého lokomotivního depa Masarykova nádraží v Praze pro funkci Železničního muzea včetně návrhu úprav širší oblasti v souvisejících prostorových vazbách města a komunikačních tras.

Webová prezentace architektonické kanceláře v Ostravě. Atelier Mje architektonická kancelář se sídlem v Praze. Zabýváme se projekty staveb různých měřítek i investičních nákladů – od veřejných budov až po rodinné domy. Naše firma osazovala svými okny stavbu pasivního domu v Plzni, podívejte se na jeho realizaci. Vackov, Praha: 1bytových jednotek, společenské místnosti, užitná plocha 11.


Stavba WEB - pasivní dům v Plzni. Divadlo na Orlí - Hudebně dramatická laboratoř Janáčkovy akademie múzických umění. Mercury centrum a autobusové nádraží v Českých Budějovicích. Nádraží, silnice (tisk článku). Rozhovor se zástupcem investora - ředitelem centra Mercury . Rekonstrukce bytového domu.


Skutečně exkluzivní pocit budete prožívat každý den při kontaktu s perfektním povrchovým zpracováním podlah ROOMS. Na schodišťové podestě je místy i 1cm nivelace, no holt byly schody trochu křivé, ale nic zásadního. Za jak dlouho vyschne nivelace?


Odpověď se dozvíme přibližně.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.