Wednesday 28 May 2014

Samolepici hacek

Průhledné háčky 3M ze série Command nabízí snazší, přitom však výkonný způsob pro zavěšování oproti vrtání, kladivu či hřebíkům. Ideálně lze použít pro zavěšování předmětů do koupelny či na jakékoliv. Hledáte hacky samolepici ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Samolepicí háčky – pevné zavěšení bez vrtání.

Zjistěte více o našich lepicích háčcích. Proč to prostě nepověsit? Nákup bez rizika: dní na vrácení. Ideální pro upevnění pomůcek v kuchyni, koupelně nebo na cestách. Vyrobeny z vysoce kvalitního plastu.


Snadná montáž bez vrtání, šroubů a hřebíků. STOKLASA - jsme tu pro Vás od r. Háčky lze znovu použít s.

Bytový Textil Stanislav Škodák - Bytový Textil,Ložní Povlečení, Záclony, Metráže, Bytové doplňky, Prostěradla, Mirkovlákno, Duté Vlákno, Kapesníky, Utěrky, Koberečky, Prostírání, Molitany, Přehozy, Povlečení pro děti. MENOTO samolepící háček na zeď lesklý, Blomus. Výrobky této renomované značky se vyznačují vysokou kvalitou, dlouhou . Velikost: průměr cm.


Zatím nebylo ohodnoceno ). Vyzvednutí na prodejně : DOSTUPNOST ZDE. U vás doma: ve středu 21. Nepotřebuje instalaci, stačí jej nalepit.


Je vyrobený z matné nerezové oceli a má neotřelý design. Německá společnost Blomus vytváří . Toto zboží je dostupné pouze do vyprodání zásob. Háček je samolepící, takže nebud.


Jeho maximální nosnost je kg. Perfektně se hodí na všechny hladné a čisté povrchy. Magic Hook se jednoduše nanáší, je odstranitelný a opět umístitelný.


Jednoduše a rychle upevnitelný samolepící háček v černé nebo bílé barvě.

Podívejte se na naši nabídku.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.