Thursday 24 April 2014

Gramofon tesla bazar

Zvuková pohoda umocněna diskrétními tranzistory. Nová jehla Audio - Technica Dle informací technika je to kus. Prodám reprosoustavy TESLA ARS-8v pěkném stavu, AnalogY design.


Byly vyráběny Teslou Litovel ve spolupráci s nábytkovým podnikem Mier národní podnik Topolčany, závod Uhrovec. Samotné ozvučnice jsou velice dobře .

Inzeráty gramofon tesla. Bezplatná inzercia, gramofon tesla predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Odlišnosti jsou také v motorech použitých pro pohon, většina modelů používala jednofázový synchronní motorek s pomocnou fází a kondenzátorem typu SMR-30 elektronicky řízený . Predám gramofón Tesla NC 452. Osadený je prenoskou Ortofon OM 5E. Jediná chybička krásy je ulomená zarážka na držiaku prenosky (viď foto).

Gramofón je plne funkčný. Dôvodom predaja je kúpa nového gramofónu. V prípade záujmu prosím kontaktovať správou alebo telefonicky.


Prodám italský retro přehrávač se dvěma reproduktory. Vše pěkné zachovalé, reproduktory v zánovním stavu. U nosiče gramofonu je třeba vyměnit jehlu. Osobní převzetí v Brně nebo zaslání poštou. Stereo souprava Hi-Fi Tesla ASO 2(Studio 100) Tesla ASO 200.


Naprostá klasika - jeden z nejlepších u nás vyráběných gramofonů HiFi třídy. Málo používaný, vizuálně jako nový. Nový řemínek pohonu (orig. z Litovle od firmy ProJect), nová přenoska AT 91. Vzhledem k povaze stroje a odzkoušení pouze osobní odběr, . I zboží z druhé ruky může dobře sloužit.


Nabízíme gramofon Tesla NZC 143. Plně funkční v pěkném stavu.

Stereofonní gramofon ve dřevěném soklu s odklopným plexisklovým krytem. Vážení a milý přátelé starých strojů. Mám jen nápad něco (ale nevím co) udělat a několik starých strojů GRAMO TESLA NC 440. Jsem přesvědčen, že by stálo za úvahu co s tímto strojem udělat.


Udělat, ve smyslu renovace, modernizace, ubgrade, vylepšení nebo jak to nazvat. A právě abych věděl co, bych rád využil toto .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.