Thursday 24 April 2014

Mikrovlnná trouba whirlpool amw 1401 ix

Nová vestavná mikrovlnná trouba v nerezovém rámečku je idelálním pomocníkem do kuchyně. Při výběru vestavného spotřebiče je jedním z rozhodujících prvků také celkové provedení, které musí podtrhnout eleganci vaší kuchyně. Ovládání trouby je pomocí otočného voliče a tlačítek. Zvolit si můžete mezi mikrovlnným ohřevem, pečením, grilem, nebo rozmrazováním. Vnitřní objem trouby je litrů a průměr otočného talíře 2cm.


Neutrální design a jednoduché ovládání nerušeně doplní každou kuchyni! Vestavná mikrovlnná trouba Whirlpool s nerezovým rámečkem. EAN kó Název náhradního dílu, Cena, Objednávka. Na elektronickém ovládacím panelu můžete volit mezi klasickým mikrovlnným ohřevem, pečením na grilu a nebo rychlé rozmrazování Jet defrost. I přesto, že se na první pohled tato mikrovlnná trouba . ELEKTRO DVORSKÝ autorizovaný prodejce značky Whirlpool.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Podívejte se na novinky v kategorii mikrovlnné . Nabízíme však ještě víc! Využijte výhodné ceny dopravy či odběru v kamenném obchodě.


Právě si prohlížíte zboží značky Whirlpool na e-shopu elektro-ELPOS. U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, . Nezaujala vás tato nabídka? Mikrovlnné trouby nabídek. Hodnocení produktu: nostar. Typ vestavná MINI BI Kategorie elektronická.


Druh trouby mikrovlnný ohřev. Vlastnosti Design Univerzální Barva nerez se zrcadlovým sklem. Displej trouby černobílý grafický. Distribuce mikrovln 3D Kontrola času elektronická.


Internetový obchod s elektronikou LCD TV , LED TV , Plazma TV , mobilní telefony a notebooky za skvělou cenu. Horký vzduch - výkon (W): 0. Materiál vnitřního prostoru: nerez. Vestavné mikrovlnné trouby Amica Mora Brandt AEG. Namísto zdlouhavého ohřívání pokrmů na klasickém sporáku .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.