Thursday 24 April 2014

Holandský nábytek babice

Oficiální údaje: Pavla Veselá. Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského . Specializujeme se na dubové konferenční a kuchyňské stoly, dubové židle, komody, vitríny, stěny , lustry, sedací soupravy s masivní konstrukcí (čalounění, kůže), křesla a jiné . Ukazka masivního stylového nábytku. Nábytku z masivního dubu.


Stoly,židle, příborníky,sedačky,komody,konf. Nákupní středisko Jednota Spytihněv. Rustikální dubový nábytek. Bazary s nábytkem Babice a okolí.


Císařská , Nový Jičín – Naplánovat trasu. Holandský nábytek klatovy. Nabízíme levný použitý i nový holandský, italský a evropský nábytek pro klasický i starožitný interiér.


Prodejna nabízí stylové kožené sedací soupravy, rustikální komody, stěny, vitríny, příborníky, stoly a židle z masivu, bytové doplňky, lampy, obrazy i . Více na našich WWW STRÁNKÁCH. Uherské Hradiště, bytové doplňky Líbí se vám dobový rustikální nábytek ? Jste z Uherského Hradiště a okolí? VÍCE NA NAŠICH WWW STRÁNKÁCH. Firma doposud nasbírala: Bodů . Vše na velké prodejní ploše za zajímavé ceny.


Provozujeme kuchyňské studio. Použitý nábytek Česká republika. Obchodní aktivity, S - Služby. Krásná šuplíková komoda. V nabídce je momentálně 98.


Kč , Babice Exklusivní krbové hodiny se svícny. Prodám exklusivní krbové mechanické hodiny s bohatým zdobením se 2. Stačí otevřít a budeš v obraze. BABICE u Uherského Hradiště Blog.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.