Monday 24 March 2014

Wc sedátko s pomalým sklápěním jika

Slowclose - sedátka s pomalým sklápěním. Sedátka jsou vyrobena z kvalitního plastu. Vybraná sedátka jsou se systémem Softclose, který umožňuje pomalé sklápění sedátka. Nabídka univerzálních sedátek, sedátek ze sérií sanitární keramiky.


Toaletní sedátko s pomalým sklápěním plastové. Koupelny SEN hodin každý den. Pomalé uzavírání sedátka i víka zajišťuje hydraulická brzda.


Pomocí mechanizmu v pantu víka i sedátka je zajištěno hladké a tiché dosednutí sedátka na keramiku. WC sedátko Sofia, Soft Close, polypropylen. Sedátko s poklopem Jika LYRA PLUS, TIGO s nerez úchyty pro závěsné WC, duroplast.


Skladem Osobní odběr zdarma. Jika Pure duroplastové sedátko s poklopem, rychloupínací, model s pozvolným sklápěním soft-close. Nebaví vás sklápět po použití sedátko a poklop? Bojíte se o prstíky svých dětí při neopatrné manipulaci se sedátkem?


Firma Sapho výrazně rozšířila sortiment. JIKA MIO, CUBITO sedátko WC duroplast H8. Zavřete oči a nechte svou představivost, aby vám vykreslila koupelnu vašich snů se vším všudy.


Sanitární keramika se vyrábí v mnoha variantách a rozměrech, aby se přizpůsobila jakémukoli prostoru. V nabídce jsou umyvadla asymetrická směrem vlevo nebo vpravo, umyvadla rohová a také klasická. Vyrobeno z duraplastu, který zvyšuje životnost a umožňuje snadnou údržbu bez použití chemie.


Sedátko se skládá ze sedací desky, která má ve spodní části čtyři kusy plastových dosadacích plošek pro dosednutí na keramiku záchodu. SOFTCLOSE panty - pomalé sklápění. EASY CLEAN - lehke vyjmutí a upevnění sedátka.


Toilet seat Soft Close Sandra. Klosettsitz Soft Close Sandra. WC Сидения Soft Close Sandra. SlowClose - pomalé sklápění.


Dilema, zda poklop sedátka sklápět (ženský přístup), nebo ne (silnější polovina lidstva), nechme stranou – nejdříve totiž musíte mít vůbec co sklápět. Při úklidu oceníte rychlou a snad-. Vsaďte na design, který není mimo mísu. Díky speciálním nastavovacím úchytům EASY LOCK se jednoduše sundají a opět připevní na WC.


Jedná se o systém, kde se připevní speciální univerzálně nastavitelné trny pomocí šroubů k WC míse a na ně.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.