Monday 24 March 2014

Kování laguna montážní návod

H – Výška montážního otvoru. S – Šířka montážního otvoru. R – Délka horního a dolního rámového a spojovacího profilu. Místo přilepení polohovače . Katalog Laguna a montážní návody v českém jazyce.


Nábytkové kovanie Laguna si môžete zakúpiť v kamennej predajni U-MAX v Námestove alebo v internetovom.

Jednoduchá montáž desky se sklem – bez nutnosti lepení těchto materiálů! Při použití C- profilu nebo těsnění a správného výběru madla bude montáž mnohem jednodušší a rychlejší. Немає даних про цю сторінку. Kování na posuvné křídla u vestavěných nebo šatních skříní.


V sekci ke stažení najdete naše katalogy, ceníky, kalkulačky, newslettery, návody , formuláře, a také obchodní podmínky. Produkt obsahuje varianty. LAGUNA EKONOM si môžete zakúpiť v . Katalogy a montážní návody pro posuvné kování výrobce Laguna v Českém Jazyce.

Zde si můžete stáhnout, případně prohlédnout aktuální české katalogy produktů společnosti Laguna. Katalogy jsou rozděleny do tří částí a vyobrazují různé varianty a komponenty pro interierové posuvné dveře či posuvné dveře pro. Dotaz na produkt Odeslat známému. Popis produktu Ke stažení Video Objednávkové formuláře. Laguna Stanfold se dodává jako sada na dvojkřídlo - samostatně lze objednat závěs LUX s regulovatelným přítahem.


KNK CZ - Váš spolehlivý dodavatel nábytkového kování. Velkoobcho maloobcho nabízíme úchytky, knopky, kolečka, kluzáky, panty, závěsy, postelová kování , pojezdy, plnovýsuvy, stolové nohy a nábytkové nožky, věšáky, rustikální kování , drátěný progra. Dokumenty ke stažení - kalkulátor produktů, ceníky, objednávkové formuláře. Zabývám se výrobou hliníkových rámečků, atypických stolů a posuvných dveří na míru. Adaptér plast pro montáž dolních lišt.


Věříme, že tento katalog pro Vás bude užitečným pomocníkem při výběru kování splňující. ABR mosaz patina lakovaná - matný povrch. Line jsou univerzálně použitelná, mají jednoduchou konstrukci předpokládající každodenní použití. Kování pro posuvné dveře Slide Line a Slide.


Křídlo dveří se do dolního. Překrytka DEF plní nejen designovou funkci, ale zároveň chrání před překonáním bezpečnostní vložky cizím osobám. Pro určení orientace klika-koule použijte náš návod.


Co jsou bezpečnostní třídy.

Sinks BAHIA 4V 8mm trojmontáž leštěný: Návod na montáž Technický nákres pro výřez - horní montáž Technický nákres pro výřez - integrovaná montáž. Spodní skříňka od 5mm. Návod na montáž Technický nákres pro výřez - horní montáž Technický nákres pro výřez - integrovaná montáž Technický nákres pro výřez - spodní montáž V . Montáž interiérových dveří.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.