Monday 24 March 2014

Vliesové tapety 3d

Moderní 3D tapety na zeď vynikají svým prostorovým zvětšením místnosti. Dokonale vás pohltí jejich 3D efekt. Originální a působivé vzory zútulní váš byt nebo dům. Fototapety můžete umístit nejen do každé místnosti v bytě a domu, ale také do kavárny, . Jste kreativní a chcete si doma připadat jako v ráji?


Máme pro vás zcela unikátní řešení.

Výhodou vliesové tapety je snadné lepení i její odstranění a dokonalá prodyšnost. D tapety dokáží jednoduše změnit vzezření obývacího pokoje, . V designu tapet se snoubí kontrast vintage témat a ultra-moderní architektury 3D motivů. Futuristická hra světla v souzvuku se sofistikovanými kovovými efekty vytváří jedinečnou 3D vizualizaci na zdi interiéru. Některé tapety na zeď, které se nachází v této sekci, způsobují optický klam, který je v nynější době velmi vyhledávaným designovým prvkem. Geometrické tapety na stěnu tvoří unikátní obrazce.


D Fototapeta Medusa vlies 15x 1cm. Naše 3D tapety na zeď jsou většinou vliesové tapety , .

Ponúkame originálne vinylové a vliesové tapety na stenu, ktoré Vám budú ostatní závidieť. Vliesové fototapety 3D abstrakt a koule rozměr 155 . Sme rodinný internetový obchod s bytovými dekoráciami. Cena dopravy od 3€ a pri nákupe nad 60€ je doprava zadarmo! Nabízíme například: vzorované tapety a univerzální tapety, přetíratelné tapety, fototapety, nástěnné dekorace, bordury, vliesové tapety , vinilové tapety, papírové tapety, sklovláknité tapety, 3d tapety, samolepící tapety, tapety samolepící na zeď nebo tapety na dveře a mi vám je doručíme až domů. Tapety skladom ihneď zasielame.


V našej ponuke nájdete krásne vliesové tapety , 3D tapety a kuchynské tapety od výrobcov Mr Perswall, Behang Fabriek a Walltastic. Schöner Wohnen-Kollektion Vliesová tapeta popínavé květy fialová. Creation Vliesová tapeta Avanti červené vlnky. Většinu zboží máme skladem a poskytujeme poradenství v oboru zdarma.


Správne tapety na stenu pre váš projekt: vinylové, samolepiace, vliesové , fototapety. Popis: Moderní, inspirující, s nádechem retro a velké fascinace, to jsou nové tapety vytvořené ve spolupráci s nejúspěšnější německou popovou hvězdou Nenou. Této kolekci vliesových tapet udávají vizuální tón čtyři ústřední motivy v kterých se snoubí 3D efekt. Erismann výrobce vliesových tapet přišel s novinkami. Jsou to vliesové tapety 3D plastické, kolekce Brix a Autentic.


Tyto vliesové 3D tapety jsou s plastickým efektem, vzory těchto tapet jsou vystouplé. Speciálními tapetami s vyšší pořizovací cenou a většinou i náročnější údržbou jsou pak tapety strukturální 3D či reliéfní s nalepenými peříčky, kamínky, . This Pin was discovered by Lubka.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Murando DeLuxe Dětské tapety (200x1cm) - New York - DOPRAVA ZDARMA! Obchod ověřený zákazníky.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.