Monday 31 March 2014

Taneční kurzy české budějovice slavie

Nencháme vás v nevědomosti. Nevadí, rádi si s vámi vše zopakujeme a vysvětlíme. My totiž chceme abyste odešli z našich kurzů a opravdu uměli tančit. Taneční kurzy pro dospělé i děti v Českých Budějovicích.


Nabízíme také kurzy pro ženy a dívky. Kulturní dům byl postaven jako dům Spolku budějovických Němců a postupně se měnil přes německé politické centrum “henlainovského typu”, krajský sekretariát KSČ, hlavní kulturní stánek až do dnešní podoby.

Jsme multižánrový hudební klub v Českých Budějovicích s dobrým zvukem a našlapaným programem. Servírujeme výborné pivko a máme širokou nabídku dalších alko i nealko nápojů s příjemnou obsluhou. Vyučuje se waltz, tango, valčík, foxtrot a polka, dále ča-ča,jive, mambo, rumba, později samba a slowfoxtrot. Prostředí školy slouží pouze pro taneční kurzy a vlastní výuku tanců.


Taneční škola Tango se nachází přímo v centru Českých Budějovic v Mánesově ulici. Je udržované v čistotě a navíc je to prostředí nekuřácké. S námi vedle nešlápnete.


Pro dospělé a mládež, soutěžní tancování od dětí po dospělé, workshopy, vystoupení.

Standardní a latinskoamerické tance, salsa. Відсутні: slavie Salsa: Úvod jasalsa. Кеш Схожі Перекласти цю сторінку Vítáme Vás na stránkách Salsa České Budějovice - Jesús a Adéla. V současné době nabízíme lekce salsa NY onformou párových hodin a hodin footwork styling, bachata pro páry salsa ladies styling a nově také hodiny techniky otoček.


Průběžně se v rozvrhu objevují nové lekce. Naše metoda výuky spočívá v tom, že se na všech párových lekcích střídají . Aktuální informace týkající se kurzů , párty, workshopů apod. Historický název: Stalinův dům. Popis: Kulturní akce podle programu.


Bezbariérový přístup: Pohybové postižení nevyhovuje Zrakové postižení nevyhovuje. Kategorie: kulturní zařízení - kulturní dům. Akceptované platby: hotově české koruny.


Poskytované služby: občerstvení, šatna, videoprojekce. Kapacita hlavního sálu . Ve čtyřech blocích, které budou probíhat až do října, se mohou obyvatelé Českých Budějovic těšit kromě jiného na dvě městské cyklojízdy, taneční a . Кеш Перекласти цю сторінку (max. kapacita plesu je 2osob, i přesto, že velký sál KD Gerbera je největším společenským sálem v Českých Budějovicích ). S touto kapelou absolvujeme jejich zkoušky, aby byla opravdu na plese zaručena TANEČNÍ HUDBA .

Kurzy kubánské salsy pro úplné začátečníky a kurzy navazující od 20. Zpravodajský portál zaměřený čistě na lokální dění. Píše o lidech, které denně potkáváte na ulicích, stadionech, v sousedství, divadlech, kinech, u lékařů.


Místo konání: KD Slavie , Jirsíkova České Budějovice. Galerie Na dvorku, Hroznová 8. Náměstí Přemysla Otakara II. Ekopohádky na motivy tří klasických pohádek.


DK Slavie , letní scéna. Pořádá Divadlo ŠUS čt 20. Pozvánka na kurz Tvůrčího psaní 9. Vážení přátelé, zveme Vás do KD Slavie v pátek 9. K čemu jsou kurzy tvůrčího psaní dobré?

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.