Friday 28 March 2014

Akustická pěna jehlany

Vhodné pro mluvené slovo, zpěvy, dechy, kytary, činely a malé perkuse. Výrobní rozměry jsou 1x 200cm, ale v případě nákupu lichého počtu mmůžeme panel rozpůlit. Pokud potřebujete ODHLUČNIT SOUSEDA anebo POTŘEBUJETE SNÍŽIT HLUK OD VÁS - použijte lisované akustické desky. Jedná se o akustický prvek do profesionálních nahrávacích studií či jiných prostor s vysokými požadavky jak na akustiku , tak na bezpečnost. Akustická samozhášivá pěna s profilem vysokých . Jedná se o základní akustický prvek, určený do prostor náročných na akustiku, profesionálního charakteru.


Hledáte akusticka pena ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Studiový akustický prvek Kód produktu: EPP0Profesionální studiové podložky pod monitory. Slouží na odizolování monitorů od povrchu nebo stojanu. Jsou vyrobeny z izolační pěny. Díky odizolování monitorů je možné eliminovat rušivou vibraci reproduktorů a dosáhnout tak čistší zvuk ve všech frekvencích.


Na tento výrobek se nevztahuje doprava zdarma. Dopravné pro tuto akci činí 1Kč. V jakémkoliv prostředí se. V jednom balíku se dá zaslat až ks desek (bez dalších produktů!).


Cena produktu bez dopravy. Designová varianta klasického hrotu. Specializujeme se na výrobky pro odhlučnění. Mezi produkty jsou akustická pěna , akustický molitan, mobilní paravany, absorpční panely a zástěny z plexiskla.


Blbá otázka: Jak připevnit jehlany ( akustická pěna 1xm, ne plata od vajíček ;) ) na strop a stěny. Viděl jsem, že na stěny to jde udělat poměrně nedestruktivně ( zatlučením hřebíčku, odštípnutím hlavičky a připíchnutím panelu). Podotýkám, že studio mám v bytě, který třeba budu někdy prodávat a nechce . Z naší nabídky na Zbozi. Lepidlo Den Braven MULTI Kleber. Již víte jaký je rozdíl mezi tradičními postupy (plata od vajíček, staré molitany) a akustickou pěnu.


Teď Vás možná napadne otázka – kolik místnosti (zkušebny, nahrávacího studia) mám akustickou pěnou vlastně obložit a jakou vybrat? Určitě jste již zahlédli asi nejtypičtější akustickou pěnu – a tou jsou akustické Jehlany. Speciální samozhášlivá akustická pěna , která slouží jako tlumič hluku. Lze jej použít jako kulisu pro odhlučnění jednotek nebo ventilátorů, stejně jako odhlučnění části potrubí.


Ahoj, nemate nekdo zkusenosti s produkty co dodava akusticka - pena. Uz jsem bohuzel narazil na levne nahrazky akustickych materialu (hlavne molitanu), ktere sice vypadaji jako napr. Acousticfoam Jehlan cm. Připravili jsme pro Vás mnoho užitečných rad a tipů, jak akustickou pěnu vybrat – každý bod obsahuje naše doporučení pro použití akustické pěny na konkrétní prostory či situaci. Pokud máte zájem o využití akustické pěny v jiném typu prostor, než jaké . V čem je produkt zajímavý?


Silné panely s profilem komolého jehlanu. Mezi jednotlivými dílci jsou svisle i vodorovně 1cm žlábky, které vytvářejí při pohledu se shora síť. Díky silné základně mají dobrou účinnost při nízkých frekvencích a lze je také použít i jako zvukovou izolaci. Objednávka akustické pěny. Doba doručení: pracovních dní.


Pro objedníní vyplňte následující formulář a vyčkejte na odpověď.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.