Friday 28 March 2014

Čtyřrámeček tango

Informační portál o domovní elektroinstalaci společnosti ABB. Elektro-Praga s nabídkou spínačů, zásuvek, příslušenství pro domovní i průmyslové použití a systémů inteligentní elektroinstalace. Barevná hra, kterou si můžete společně kdykoliv zahrát. ABB rámeček pro elektroinstalační přístroje, pětinásobný vodorovný.


Kryt zásuvky komunikační s popisovým polem a kovovým upevňovacím třmenem. Kryt je nutné doplnit o odpovídající nosnou masku např. Hledaný produkt již není k dispozici. Pokud máte nějaké dotazy, obraťe se prosím na naše zákaznické centrum. Přeposlat Tisk Dotaz na produkt Porovnat.


Množstevní jednotka: KS Balení: KS. BÍLÁ kliknutím zobrazíte plný náhled. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Výrobce: ABB Elektro-Praga. Nabízíme kompletní sortiment ABB!


Prodejce elektroinstalačního materiálu a svítídel. Krytí: udává odolnost elektrospotřebiče proti vniknutí cizího tělesa či vniknutí kapalin. Kód tvoří cifry: první udává ochranu před nebezpečným dotykem a před vniknutím cizích předmětů, druhá stupeň krytí před . TangoRje rodinným výběrem se vším, co potřebujete. Dostupnost na pobočkách. Garance ceny, Nalezli jste jinde . Základní cena bez DPH: 2Kč.


Vaše cena bez DPH: 2Kč. Záruční doba: měsíců. Minimální množství k odběru: ks. TANGO rámeček vodorovný čtyřnásobný.


Domácí a profi elektro, osvětlení ▻ Prodlužovací přívody, rozdvojky, kabelové vidlice a zásuvky, vypínače ▻ Vypínače a zásuvky. Kdy zboží obdržím, pokud nyní objednám? Tango rámeček vodorovný čtyřnásobný.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.