Friday 28 March 2014

Fitness poruba

Jedinečné spojení pohybu a následné relaxaci svalů v bazénu má dokonalý efekt, kterého lze dosáhnout. Využijte tohoto jedinečného propojení a dejte svému tělu vše, co potřebuje. Aby byl účinek dostatečný, máte u nás k dispozici tým profesionálních osobních trenérů a fitness instruktorů.


K dispozici jsou vám patra a od . Během půlhodinového kruhového tréninku se o Vás po celou dobu starají naše profesionálně vyškolené trenérky, s jejichž pomocí snadno dosáhnete Vašeho vysněného cíle.

S námi si můžete přizpůsobit Váš čas a nemusíte se . Stanete se součástí klubu s nejmodernějším vybavením a profesionálním zázemím. Pondělí až Pátek, v Sobotu a Neděli. Fitness jsme otevřeli 2. Najdete zde funkční také kardio zónu. Trénuj tvrdě, nebo jdi domů.


Přehled sportovišť, ve kterých lze provozovat aktivitu fitness centrum v lokalitě Poruba. Zobrazte si výsledky na mapě a vyberte si nejbližší sportcentrum.

Adresa provozovny: Fitcentrum Body Academy. Club Femm Perla Club Femm Perla. Highlights info row image. Obvykle odpoví: do jedné hodiny. Contact Urban Gym on Messenger.


Zápisy do lekcí budou možné po 10. Pro děti připravujeme DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ také v Porubě a to v pondělí 4. Martina Rohunová a tým studia Fatima. Kurzy a lekce jsou jak pro děti, tak pro dospělé.


Naše cvičení účinně a rychle pálí tuky a tvaruje ženskou postavu již za minut 2x týdně. Nabízíme také profesionální taneční vystoupení. Flirt dance;Ladies style;Body. Ostrava, náměstí Antonie . WOclub - vše pro posilování vlastní vahou.


Street workout hřiště do měst a osobní workout vybavení do domu. Cílem projektu Obchodníci v Porubě je podpora drobných živnostníků mající svůj kamenný obchod nebo provozovnu na území městského obvodu Poruba. V Porubě máme několik velkých nákupních center a rozsáhlé možnosti nákupu v diskontních prodejnách.

Pod tíhou této konkurence se často ztrácí a jsou zapomínány . Z Poruba Vozovna, Poruba min. Hodnocení:recenze - hodnotit. Překážkou není jakýkoliv věk, hmotnost, kondice a zdravotní . Centrum ZdravyRelax nabízí širokou škálu aktivit - squash, badminton, Antigravity - fitness , Restorative i Aerial, Pilates dětskou jógu i dětský koutek.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.