Wednesday 6 February 2019

Dekorace z barevného papíru

Výsledky hledání můžete upřesnit: video, tvoříme s dětmi, sv. Zapojte do jejich výroby i děti. Z konečného výsledku budou mít určitě radost. Toaletní roličku oblepte barevným papírem , uši vystřihněte z pestrého papíru , nos nahraďte knoflíkem, oči vyrobte pomocí kolečka z bílého papíru a černého drobného knoflíku… Inspirujte se jednoduchou a přitom veselou velikonoční dekorací. Obyčejný papír nemusí být zase tak obyčejný.


Důkazem jsou tyto nádherné a dech beroucí dekorace ze zatočeného papíru.

Potřebujete jen barevné papíry, lepidlo a nůžky. Nechte se inspirovat, je to radost pohledět. Uprostřed podzimu se mi zastesklo po květinách a při hledání nových článků pro Vás jsem narazila na tento “věnec” v podobě papírové jiřiny. Je velice snadný, levný a není tak časově náročný, jako klasické věnce.


Nabízí nekonečnou rozmanitost barevných variant, takže ho můžete sladit s exteriérem i interiérem, s náladou . Netušila jsem, co to quilling je, dokud jsem od kamarádky Andrey nedostala jeden výtvor k narozeninám. Quilling aneb, jak udělat stylové dekorace z papíru. Proužky se prodávají jednak po jednotlivých barvách nebo jako barevné sady.

Na výrobu dekorací můžete také použít vlnitou lepenku (například pro výrobu květináče), ozdobné a reliéfní papíry , různé polystyrénové tvary, krabičky nebo plastové formy. Návod jak si zhotovit srdíčkový věnec z barevného papíru. Nejnovější videa v podskupině Skládačky z papíru. Z papíru se dají vyrobit i nádherné dekorace a doplňky.


Nabízíme Vám pestrou paletu videonávodu, z nichž se dozvíte jak na to. Krásný zápich s otisknutých ručiček. Kočička v několika málo krocích.


Našla jsem na internetu návod na papírová zvířátka,se. Přinášíme vám čtyři inspirace na jednoduché a zábavné dekorace. A pokud máte děti, můžete jim vyrábění.


Můžete vyrábět jednoduchá kolečka, která složíte do barevné kompozice coby abstraktní dílo, nebo ohýbat a natáčet papírky do složitých květinových zátiší. Slovo quilling u nás není dvakrát . Ušetřete peníze za nákup vánoční dekorace a vyrobte si vánoční ozdoby z papíru. Pro tyto jednoduché vánoční ozdoby z papíru je zapotřebí pouze nastříhat barevný papír , mít sešívačku a lepidlo.


Nakonec vánoční ozdoby zavěsíme za provázek a je to! Tyto závěsné vánoční ozdoby z papíru mohou . Stačí papír - můžeme použít zlatý, bílý nebo barevný , stačí nůžky a lepidlo.

Krásná podzimní dekorace ze staré knihy, můžete vymyslet se žáky různé tvary - dýně, jablko, hruška, nebo různé vázičky apod. Než skončí hromádka letáků, novin a časopisů v kontejneru na papír , měli byste alespoň její část proměnit v dekorace. Jednotlivé roličky stačí přilepit na karton, ale třeba i pevnější krabičku a ozdobit lístečky a kvítky z barevného papíru. Pořekadlo „Od Bacha po Vlacha“ můžeme směle aplikovat i na používání papíru v interiéru.


Dá se totiž použít všude, na drobných. Natřete ji různě barevnými pruhy a čtverci v horní části, na spodní použijte jednobarevný základ a motivy z papírových ubrousků. KLIK PRO A DALŠÍ INFO O i. Hedvábný či balicí papír , čtvrtku, staré noviny i popsaný papír proměníte při troše šikovnosti a trpělivosti třeba v něžné květy, vtipnou mísu či krajkový ciferník. Budete potřebovat čtyři listy bílého kancelářského papíru formátu Aa jeden barevný papír A tužku, nůžky na manikúru, lepidlo na papír a pět . Veselé květinky z papíru jsou skvělé nejen jako dárek, ale také jako zajímavá dekorace do bytu.


Vyrobte na dětskou pirátskou narozeninovou oslavu nebo letní párty originální dekoraci – řetěz z papírových lodiček. Girlandu můžete zavěsit na plot, stromy nebo doma na zeď. Pojďte se podívat, jak na to. Podle návodu krok za krokem budete mít za chvíli hotovo :-) návod jak vyrobit řetěz z papírových .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.