Thursday 8 November 2018

Feng shui koupelna

To jsou momenty, které vám v koupelně budou krást energii. Jak energeticky vyladit koupelnu, ví specialistka na učení Feng - shui Sylvie Martina Malíková. Hlavní starostí jsou v koupelně z pohledu Feng - shui barvy, čistota a uspořádání věcí,“ zdůrazňuje na úvod Sylvie Martina Malíková. Koupelna je energeticky poměrně . Základem je, stejně jako u všech ostatních místností, samozřejmě pořádek.


V koupelně navíc i čistota, která se alespoň blíží k dokonalosti.

Pokud máte navíc spojenou koupelnu s toaletou, na čistotu musíte dbát dvojnásob. Ideální je severní strana v domě, kde podle Feng Shui proudí energie vody, tolik typická právě pro koupelnu. Také by koupelna měla být co nejdále od kuchyně, jídelny nebo obývacího pokoje. Pokud to není nezbytné, není vhodné umístit do koupelny WC, jestliže to je nevyhnutelné, pak musí být prostor s . Jelikož voda hraje v koupelně neopomenutelnou roli, je z pohledu feng shui místností s mnoha omezeními. Očistí tělo, očistí i mysl a současně je symbolem vašich financí.


A tak pozor, aby vám vaše štěstí, zdraví a. I koupelna může být podle Feng Shui.

Využijte příležitost k tomu, abyste svou denní sprchu nebo lázeň přeměnili na rituál očisty. Když čistíte své tělo, jednoduše máte záměr, že vymyjete to staré a uvolníte prostor pro něco nového. Podle feng shui je koupelna energetickým centrem domu. Právě zde se koncentruje energie vody. Voda je, jak známo, zosobněním materiálních hodnot a působí na veškeré energie vyskytující se v domě.


Pokud koupelnu správně zařídíte podle feng shui , můžete do svého života přitáhnout příznivé energie . Jak zařídit koupelnu a toaletu podle feng shui. Pokud nechcete, aby vám protékaly skrz prsty, měla by být koupelna čistá, suchá, vzdušná, nejlépe se zelenými doplňky a živými kytkami. Další fotografie v galerii. Podle zásad Feng - shui by měla být koupelna na severní straně domu. Jakoukoliv místnost totiž dokáže do určité míry oslabit.


Někteří majitelé dokonce upřednostňují . A právě optimální zařízení prostoru dle filozofie Feng Shui nám poskytuje nemálo možností, jak toho dosáhnout. Vzdušnost a světlo jsou stejně důležité jako přívětivé barvy a harmonická . Odpadním potrubím z koupelny či záchodu nám totiž může unikat dobrá energie! Takže první pravidlo je - dveře na záchod a koupelnu mají být vždy zavřené!


Ani jedna z těchto dvou, nejlépe oddělených, místností by neměla stát uprostřed domu . Primárním účelem koupelny je umýt se, ale i tady bychom se měli cítit dobře a měli bychom dbát na doporučení feng shui.

Poztivní energii můžeme velmi snadno povzbudit hezkou výzdobou, ať už to bude nový župan, ručníky či jiné dekorační předměty nebo květiny. Jaká jsou základní pravidla uspořádání prostoru tohoto duchovního stylu? Co radí Feng -šuej v koupelně? Vždy dveře zavřené, nekapající kohoutky a zrcadlo visící tak, aby se v něm každý člen domácnosti viděl.


Energii vody silně ovlivňují koupelna a záchod. Zde dochází k tomu, že energie vody odtéká pryč, a tím nám mohou odtékat i finance. Jedním z nich je, že by výlevky a odtoky vody neměly být vůbec vidět. Feng shui má několik pravidel, které tomu umějí zabránit.


To v praxi znamená, že například záchodové . Dnes tvoří základ všech oblastí života, výživu, medicínu, umění a bydlení nevyjímaje. Těšíte se do své koupelny ? Pouhé změny proměnily mou koupelnu v přístav pro duši i tělo. Jak tedy vypadá ideální koupelna podle Feng Shui ? Ihned o vkročení do koupelny vás musí její prostor těšit. Barvy mají budit příjemný pocit.


Nebojte se použít teplé odstíny. Použít je můžete jak na podlahu, tak na obklad stěn, případně na výmalbu. I v koupelně musí být život.


Proto se sem nebojte umístit živé květiny.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.