Friday 23 November 2018

Bydleni blog

V dalším díle pořadu ,,Jak se staví sen proběhne velká proměna bydlení pro početnou rodinu. Manželé žijí v menším domě se svými šesti dětmi a přáli si pro ně nové pokojíčky. Původní stav domu už nevyhovoval. Majitelé jej koupili před patnácti lety jako ruinu a společnými silami jej postupně opravovali.


Staré je krásné, blog právě o tom. To se dozvíte hned při příchodu na blog k Monice.

Píše o bydlení , zahradě, renovaci starých věcí a vyrábění dekorací. Má ráda nápady za pár korun. Pokud ještě ke všemu obdivujete skandinávský design, Vintage a bílou barvu, pak jste našli spřízněnou duši ve světě bydlení.


Exteriér vily Lalotty, kterou najdete v Praze - Hodkovičkách, připomíná letní zámeček. Po citlivé rekonstrukci stavba zazářila v plné kráse a přes svoji novorenesanční podobu. Mar Jejich autorkou je blogerka Jana, která na nich kromě kouzelného bydlení v přírodě přibližuje také svět krásných věcí, dobrého jídla a rukodělné práce.


Kolektivní blog čtyř českých blogerek, které žijí nejen v jiných městech, . DIY blog o bydlení a vášni pro interiérový design.

Debbie a Gabriel Mayes žili společně se čtyřmi dětmi v domě o rozloze 4m2. Své pohodlné bydlení v domě, vyměnili za domov na kolech. Zde můžete mrknout na jejich . První samostatné bydlení většinou přichází na řadu v době hledání prvního opravdového zaměstnání. Už se konečně chcete odpoutat od závislosti na rodičích a jejich teplém hnízdě, kde vás vždy čekal komfort a také nějaká ta péče. DesignVille je také blog o bydlení a blog o skandinávském stylu.


V našem design blogu píšeme články na téma skandinávského a bytového designu. Sledovat Všechny články. Mít peníze je fajn, ale krása vašeho domova s tím až tak nesouvisí. Není zrovna snadné napsat návod na pěkné bydlení , protože každý z nás má jiné bytové podmínky vyžadující odlišná řešení, každý má pochopitelně jiné finanční možnosti, zájmy, vlastnosti a preference, což vše dohromady jednotlivce či rodiny ovlivňuje. Snad Vás, stejně jako mne, také zaujmou.


Pravdou je, že většina blogů člověka ihned nezaujme. Hledáme něco, co je nám společné, proto máte-li také Vy nějaký tip na blog , ke kterému se . Oct Ma Maison Blanche - Můj bílý domov - je blog s láskou k bílé barvě, originalitě, jednoduchosti a přírodě. Je nejen o bytovému designu, módě, kosmetice a našem bydlení , ale také o tom, jak jsem začala dělat pod svojí značkou Ma Maison Blanche to, co mě baví.


Srdečně vás všechny zvu milé dámy, přijďte . Jedná se o bydlení mé kamarádky Kláry, které už mnozí jistě znají z Instagramu pod přezdívkou kajastef.

Její IG účet během pár měsíců právem získal desítky tisíc obdivovatelů. Já jejímu bydlení také naprosto propadla, protože mu . Dec Blog o bydlení s pohledu designerů a výrobce nábytku Alnus. Co publikujeme nejsou články redaktorů, ale lidí z praxe.


V měsících červenci a srpnu probíhá dokončení vnitřních . Nov Bydlení na moři a nízkoenergetické k tomu, co víc si přát? Jeho název Merenkulkijanranta ve volném překladu znamená . V mnoha domácnostech je zvykem na Tři krále odstrojit stromeček, zrušit a schovat i další výzdobu s vánoční tématikou. Jenže poté může takové bydlení působit smutně a prázdně.


Jak nepodlehnout zimní depresi a užívat si domácí pohodu, i když venku panuje chladné a pochmurné počasí? Blog Expedo o bydlení , nábytku, životním stylu a všem co s tím souvisí. V osmnácti stěhování od rodičů, krátce na to svatba a ve dvaceti už vozit kočárek s prvním, či snad druhým miminkem? Dnešní mladí žijí úplně jinak, než jejich rodiče či prarodiče ve stejných .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.