Friday 23 November 2018

Masážní lehátko elektrické

Hledáte elektricke lehatko masazni? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Je vhodné zejména pro profesionální fyzioterapeuty.


Má velice příjemné polstrování s maximální. Lehátko má motory, které automaticky ovládají všechny pohyby. Jeho elegantní a módní design je. Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky. KOSMETICKÉ KŘESLO LUX 4… Kosmetické, masážní křeslo elektrické.


Plné elektrické nastavení(výšky, nohou, zad i sedák). Skvělá masážní a kosmetická lehátka pro každodenní použití. Stejný důraz jako na design je kladen také na pohodlí a ergonomii. V nabídce nechybí také kosmetická křesla. Vše pro wellness, rehabilitační zařízení, . V této kategorii naleznete různé typy masážních lehátek pro maséry, rehabilitace, praktické lékaře, apod.


V naší nabídce jsou masážní lehátka skládací, s pevnou výškou, elektrická , hydraulická a manuálně stavitelná. Pouze u nás naleznete nejširší nabídku masážních lehátek v České republice. V našem sortimentu naleznete kosmetická lehátka, masážní lehátka , pedikérská křesla, kosmetické židle a taburety.


Vlastnosti elektrického lehátka Fabulo STAR V1: Výška elektricky nastavitelná nožním spínačem. Ergonomický podhlavník, pohodlné opěradlo na lokty. Hustá viskoelastická pěna s paměťovým efektem. Motor ve shodě s Evropskými bezpečnostními předpisy.


Vyšetřovací stoly na zkřížených podpěrách. Elektrické masážní stoly. Dvoudílné elektrické masážní stoly. Třídílné elektrické masážní stoly. BM přenosné lehátko Therma-TOP.


Multisekční masážní lehátko TOP cm. Fyzioterapeutické elektrické lehátko LOJER Manuthera 2- TOP produkt pro profesionály! Kosmetické lehátko 8Kč , Nový Bydžov Kosmetické lehátko Prodám polohovací kosmetické lehátko vhodné pro začínající kosmetičky.


BTL nabízí kompletní řadu rehabilitačních a vyšetřovacích lehátek , od jednoduchých s pevnou výškou až k šestidílným elektricky polohovatelným. Základním parametry mohou být přizpůsobeny vašim konkrétním požadavkům. BTL rovněž nabízí lehátka speciálně konstruované pro cvičení podle Bobatha a Vojty.


Elegantní masážní lehátko se stabilní konstrukcí. Díky praktickým kolečkům lze lehátko snadno a lehce přesouvat po místnosti. Součástí lehátka je koženkový polštář ve tvaru válce a hák na roli. Otvor na obličej má oválný tvar . Lehátka mohou být vybavena transportními kolečky, ale masivní kovová konstrukce bývá těžká a neumožňuje snadnou manipulaci. Profesionální lehátka s výškou či jiným nastavením pomocí elektromotorů.


Dodáváme vyšetřovací, terapeutická a masážní lehátka , Vojtovy stoly, trakční lehátka, lehátka pro lymfatickou drenáž, lehátka pro magnetoterapii a další aplikace. Nabízíme jednoduchá lehátka s pevnou výškou i složitější vícedílná s možností elektrického nastavení polohy. Všechna lehátka byla vyvinuta tak, aby ovládání . Tuto variantu doporučujeme pouze v případě nedostupnosti elektrické sítě. Vše co si jen přejete pro maséry, masérská škola a prodejna, masérské kurzy a semináře, internetový obchod. Pevný či skládací masážní stůl?


Pokud budete dělat pouze masáže , je výhodou skládací masážní stůl. Můžete jezdit masírovat za klienty. V případě provozování rehabilitace, je pro Vás nutností pevný, stabilní, nejlépe elektrický masážní.


J e vhodné zejména pro profesionální.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.