Monday 17 September 2018

Čalounické látky praha

Potahové a dekorační látky. S výběrem vhodných čalounických potřeb Vám rádi poradíme. ALOUNICKÉ A POTAHOVÉ LÁTKY Prodej čalounických a potahových látek všeho druhu V naší prodejně na Praze 9 . Zajímá Vás zkoušení odolnosti proti oděru, takzvaný „martindale“? Praha Smíchov vzorové knihy.


Zkouška spočívá v cyklickém odírání potahové látky standardní vlněnou tkaninou pod zatížením v Lissajousových obrazcích napodobujících užívání čalouněného nábytku a martindale je počet cyklů do . Naše čalounické potahové látky si můžete objednat také jako metráž. Prodej dekoračních a potahových látek v Praze a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba VENUS PLUS, s. Prodáváme čalounické potřeby.


V našem sortimentu jsou potahové, dekorační a technické látky , mikroplyše, kůže . Anglie, Francie, Belgie a Německa. NABÍZÍME kompletní sortiment oděvních a dekoračních látek. Výroba a prodej textilních dekoračních potahových látek - firma DEKORA-Jeníček a. Historické i moderní vzory uspokojí i nejnáročnější zákazníky. Hedvábí, satén, Alcantara. Nehořlavé látky pro veřejné prostory.


DR interier Dušek Roman nabízí svým zákazníkům kompletní sortiment interierových materiálů a doplňků. V ČR zastupuje firmy Fine Fabrics Austria, Voghi Italy a Winter creation Austria. Nábytek na míru a luxusní italský nábytek Fiorentino a Luxury . Kvalitní potahové a závěsové látky koupíte v našem internetovém obchodě. Firma Beautiful Homes distribuuje potahové látky do Vašich domovů, aby byly krásnější a útulnější!


Naší vášní je pomáhat Vám zútulnit Vaše bydlení. Anglické dekorační látky mnohdy dokáží dodat to pravé neodolatelné kouzlo interiéru Vašeho pokoje. V klidu se posaďte, nalijte si sklenku dobrého vína a ponořte se do . Prodej, návrhy, realizace, široký výběr látek od zahraničních i českých dodavatelů. V našem čalounictví provádíme čalounické i restaurátorské práce včetně péče o nábytek.


V obchodě Hochmannn Bytový textil můžete vybírat z cca 6rolí skladem a možnost šití záclon a závěsů dle Vašeho rozměru v krátkých dodacích lhůtách. Tento eschop má pouze zlomek . Váš obchod s látkami, metrovým textilem a galanterií. R, sloužící i jako výdejní místa eshopu. Pravidelné akce, slevy a výprodeje pro stálé zákazníky.


Outlast je speciální patentovaná termoregulační textilie původně vyvinutá NASA pro vesmírné skafandry. Ve své mikrobuněčné struktuře obsahuje nespočet kuliček vyrobených ze speciálního vosku. Restaurování čalounění starožitného nábytku, redesign retro a moderního nábytku, vyplétání starožitného nábytku, nabídka luxusních potahových látek.


Když k ránu teplota těla . AKCE NA POTAHOVÉ LÁTKY ! Nově v našem obchodě nabízíme potahové látky německé kvality za akční ceny! Jedná se o velmi kvalitní čalounické materiály s vysokou odolností a inovativním moderním designem určené pro ty nejnáročnější zákazníky. Potřebujete novou čalounickou látku na Vaše křeslo? Navštivte naši prodejnu v Praze. Společnost Eifler a spol.


Jsme zaměřeni na velkoobchod a maloobchod s čalounickým materiálem, zejména potahové látky , molitan, koženka, výplňový vatelín a gumožíněmi. Hochmann je tradičním dodavatelem bytového textilu (záclony, závěsy, ručníky, osušky, potahové látky ), podlahových krytiny (vinylové a plovoucí podlahy, PVC, koberce) a souvisejícího zboží (závěsné systémy, žaluzie, rolety).

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.