Friday 14 September 2018

Originální diáře 2017

Nejoblíbenější kapesní diáře letos se čtrnácti originálními motivy pro stylové plánování! Elegantní plánování roku. Hravé a veselé diáře na celý školní rok - studentské diáře v osmi designech s týdenním plánováním školního roku, školním rozvrhem, místem pro poznámky a spoustou dalších vychytávek. Můžete se také odlišit a nechat si vyrobit originální diář - více v sekci výroba diářů na míru (zkuste ON-LINE konfigurátory diářů na míru).


Počkejte prosím, filtruji zboží. Sleva Kč BESTSELLER Kreativní diář - Vytvořte si diář na míru. Zapomeňte na předtištěné diáře , sestavte si svůj originální kousek přímo na míru. V knize se dozvíte, jak si naplánovat rok, měsíc, týden i den. Místo se najde i na nápady, projekty či návyky.


A to vše dozdobí originální kresby nebo. Chcete mít opravdu jedinečný a originální diář ? Originální diáře a zápisníky za minimální náklady. Chcete, aby už na první pohled bylo jasné, kdo jste a co říkáte? Tak právě pro vás jsme připravili jedinečnou nabídku reklamních diářů , bloků a zápisníků, které lze individualizovat již na deskách – přes celou jejich plochu. Tento originální zápisník je určený opravdovým profesionálům, neboť spojuje výhody diáře s výhodami zápisníku: doplňte dny a data, jak uznáte za vhodné, použijte tolik stran, kolik na konkrétní den zrovna potřebujete!


Diář -zápisník má pevnou, ve hřbetu šitou vazbu v kartonových deskách. Obepíná ho pružná páska proti . TARAKAN jsou originální ručně vyráběné zápisníky, diáře a skicáky z papíru. Při výrobě klademe důraz na kreativní záměr a recyklaci - přenos materiálů a motivů do nového kontextu.


Nedatovaný motivační diář , který ti pomůže splnit si své sny. Díky svým originálním funkcím poslouží jako organizovaný nástroj seberozvoje a sebemotivace. Měj své sny, plány a nápady na jednom místě a využívej svůj čas efektivněji.


Křest Kreativního diáře. Prezentace knihy Kreativní diář s podtitulem Vytvořte si diář na míru autorek Michaely Dombrovské a Blanky Novotné za účasti významných hostů ve středu 24. Knihu pokřtí herečky Nela Boudová a Lucie Benešová. Týdenní diáře vznikající již 10.


Jsou z recyklovaných materiálů, ručně vyráběné a každý kus je originál. Jak vyrábíme vinylové diáře ? Z vinylové desky vyřízneme obálku, dovnitř dáme kalendárium na aktuální rok, svážeme a navrch originální samolepka. Salet a každý kus je proto originál.


Desky tvoří výřezy z použitých kanystrů a vydrží opravdu leccos, takže si můžete dokupovat za zvýhodněnou cenu každý rok jen náplně. Diář z koženkovými deskami obsahuje roční, měsíční, týdenní a denní rozdělení, proto ale není zrovna malý. Každý diář je doslova nabitý . Jste-li spíš na něco alternativnějšího, můžete sáhnout po nabídce ručně vyráběných diářů od Tarakanu – každý kus je originál s vlastním unikátním číslem, kroužkovou vazbou a jeho obal je z . Diáře se již od nepaměti používají zejména pro záznam věcí, na které nesmíme zapomenout, myšlenek či svých vytyčených cílů.


Dětské diáře najdou své uplatnění u školáků např. Najdete u nás stolní kalendáře, nástěnné kalendáře, plánovací kalendáře, kalendáře jmen nebo psí kalendáře. Vybírat můžete například z těchto kategorií: Nástěnné kalendáře.


Nevíte, co pořídit svým přátelům pod vánoční stromeček? A co takhle orginální diář ? Nemusí se však jednat jen o ryze praktický dárek, nabídka diářů je nepřeberná, takže vybírat můžete i originálnější kousky. Markéta Novák Matějková. Známá zpěvačka Dara Rolins vytvořila pro své fanynky a fanoušky nového . Není nad to s fixem Pen 6 zvýrazňovačem BOSS Original a inkoustovým linerem point v ruce řádek po řádku pečlivě zaznamenat, označit a barevně odlišit jednotlivé.


Point s šířkou stopy mm má v kovovém pouzdře chráněný hrot, což zaručuje dlouhou životnost.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.