Wednesday 18 July 2018

Sm systém kniha

Kniha na SM systém Zdravá záda V knihe nájdete veľké množstvo fotiek, ilustrácií a textov pre dokonalé pochopenie tohoto cvičebného. Je zde popis principu metody, jednotlivých základních cviků a ukázka i pokročilých a doprovodných protahovacích cviků bez. SM Systém kniha - Zdravá záda – MUDr. Najdete v ní řadu fotografií ukázek cviků a konkrétní příklady léčby jednotlivých diagnóz - výhřez meziobratlového disku, cervikobrachiální syndrom,.


Kniha ZDRAVÁ ZÁDA obsahuje kvalitní popis cviků metody SM. Léčba výhřezu meziobratlového disku bez operace - Kniha ( SM - Systém ). Kniha obsahuje veľké množstvo fotografii, ilustrácii a textov pre dokonalé pochopenie cvičebného systému. Spirální stabilizace páteře je originální metoda jak léčit poruchy páteře, ale hlavně jak jim předcházet dostatečnou regenerací. SM - Systém cvičební lano – originální elastické lano je základním vybavením cvičence.


SM – Systém set malý – obsahuje elastické cvičební lano, knihu se zásobníkem cviků, CD s cviky na videu. Uvedené zboží je ihned k dodání a lze je zakoupit přímo v ambulanci rehabilitace nebo prostřednictvím našeho eshopu. Ebook je elektronická kniha ve formátu pdf, kterou si můžete stáhnout do svého počítače nebo vytisknout. Máte sedavé zaměstnání nebo trávíte hodně času v autě?


Trávíte několik hodin denně ve školních lavicích? Jste ve zralém věku a chcete být stále aktivní? Titul v tuto chvíli není skladem. Teoretické základy metody SMS (funkční stabilizace a mobilizace páteře).


Praktická část - harmonická sestava cviků. Anatomie svalových zřetězení. Zásady léčby, regenerace a prevence. Jsou-li tato spirálová zřetězení funkčí, při každém kroku se aktivují a oddalují jednotlivé obratle . Porovnání stabilizace pohybu.


Maruška je schopná rychlé dynamické stabilizace řetězcem LD. Vyrovnaný aktivní stoj na jedné noze s výbornou stabilizací LD po letech cvičení. Celý set je zabalený v praktickej škatuli. Lano pro individuální cvičení doma můžete zakoupit na provozovně za 55- Kč.


Po domluvě je možno pořídít také knihu , výukové C DVD nebo dárkový set ( kniha , C lano - 90- Kč ). Krabice s cvičební sadou pro cvičení SM systém. Cvičební sada pro SM systém - guma, CD a kniha. Uchycení elastického lana pomocí karabiny.


Instruktážní DVD Čtyřicet cviků pro páteř. Výukové CD Šedesát cviků pro páteř. Elastické lano pro cviky SM systému. Obrázky sú len ilustračné.


Od cvikov pre začiatočníkov až po cviky pre pokročilých. METODA „ SM systém “ - představení léčby výhřezu meziobratlové ploténky v bederní páteři. SM systém (dále jen SMS) či nově také SPS. A pak výňatek z knihy (1): „Cvičení SMS má jednu nevýhodu: cvičit minut denně za nás nikdo . SM - systém sú originálne produkty. Pomůcky na cvičení Vnímej své tělo.


DVD cviky SM systém…………………. Korektor halux valgus……………………15-. Hůl pro SM systém………………………. Podložka cvičební pro SM systém…….

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.