Thursday 12 July 2018

Siemens vestavná trouba

Hodnocení produktu: 11 (Perfektní)recenze. W , l , Ventilátor, Samočištění. VESTAVNÁ TROUBA SIEMENS HB655GNS- Trouba nabízí moderní a pohodlný způsob pečení pro dosažení nejlepších výsledků. D horký vzduch: možnost výběru jakékoliv úrovně pro.


Moderní výbava s elektronickými hodinami vč.

Trouba vestavná , parní, s mikrovlnami, objem 67l, druhů ohřevu, 4D Horký vzduch, cirkulační infra-gril, program sabat, nastavení mikrovlnného výkonu, zásobník na vodu 1l, Home Connect, 1x teleskopický výsuv, roastingSensor Plus teplotní sonda, SoftMove - tlumené otevírání a dovírání dvířek, 5. Je vybavena programy vč. D horkého vzduchu, nebo funcí velkoplošného grilu, který je ideální pro přípravu steaků, klobás, nebo toastů. Díky speciálnímu povrchu zadní stěny ecoClean Plus bude čištění trouby. A-, Universal Plus (dr. ohřevu vč. horký vzduch eco), 67l, titanGlanz, trouba se závěs.


Siemens HB38GB5nerez vestavná trouba. C, lightControl, integr. J, cookControl6 hodiny, automat.

A, Universal Plus, ohřevů, 66l, elektronické hodiny, 3nás. Close, hladké stěny trouby, zápustné knoflíky, nerez Celý popis. Pečící trouby jsou dnes součástí každé moderní kuchyně, která je vybavena vestavěnými spotřebiči. Právě vestavná pečící trouba je jeden z. Control Plus, (druhů ohřevu vč. ecoHorký vzduch), l, , 30°C - 250°C, ecoClean Plus na zadní stěně, bočních stěnách a stropě, 7“ dotykový barevný TFT-displej vč.


D-horkým vzduchem Plus pro nejlepší výsledky pečení na jednom, dvou nebo třech pečicích plechách najednou. Její celkový objem je litrů, disponuje dětskou pojistkou i praktickými elektrickými hodinami. K dispozici je až druhů ohřevu, které usnadní přípravu vašich jídel. MW HF35M5Kompaktní vestavná trouba s MW HF35M5- 14. Prohlédněte si cenové nabídky na Vestavná trouba SIEMENS HB23AB5od obchodů na Zboží.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Základní informace Čištění Katalytické čištění Plné skleněné vnitřní dveře hladké stěny trouby Dvouokruhový gril skládací Zadní panel s EcoC. Energetická třída A Objem l. Zháňate novú rúru a nemôžete sa stále rozhodnúť pre tú pravú? Firma WHIRLPOOL uvádza na trh teplovzdušnú rúru AKP 7WH, ktorá je vstavaná.


Vďaka svojmu zaujímavému dizajnu bude určite ozdobou každej kuchyne.

Vyrába sa v bielom prevedení. Ovládanie prebieha pomocou dvoch . Novinka: nutno prověřit dostupnost. Close, LED osvětlení, roastingSensor Plus , bakingsensor, 1nás teleskopický výsuv, max. Popis a specifikace ↓Ke stažení.


Trouba se pyšní moderní výbavou s TFT displejem, který je výborně čitelný z jakéhokoliv úhlu pohledu. Optimální výsledky pečení až na pečicích plechách díky inovativnímu rozdělování tepla při 3D-horkém . Slevy, akce a výprodeje značky SIEMENS. Akční nabídky na téma vestavná trouba najdete na Skrz.


Další slevy bílého zboží na Kupi.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.