Monday 9 July 2018

Nátěr kuchyňské linky

Dobrý den, potřebuji přetřít určité části dvířek kuchyňské linky z původní bukové fólie na co nejlesklejší bílou barvu. Nátěr dvířek kuchyňské linky. Dobrý den,mám prosbu,ráda bych provedla změnu kuchyňské linky a potřebovala radu.


Jakým nátěr použit na kuchyňskou desku,aby splňoval – odolnost,hygienu,apod. Předem děkuji za radu a typy. Mezi nejtvrdší a nejodolnější nátěrové hmoty, které lze . Pokud jste se rozhodli dát kuchyňské lince nový kabát nátěrem , vybrali jste si sice jednu z nejjednodušších a nejlevnějších možností, ale otázkou je, jaký bude konečný efekt. Jednu z nejlevnějších renovací představuje nátěr starých dvířek.


Aby výsledek vypadal profesionálně, vyplatí se vyměnit starou pracovní desku, nezřídka silnou pouhé dva centimetry, za novou o dvojnásobné síle. Pokud jde o situaci, kdy jsou elektrospotřebiče funkční, ale dosloužila (nebo neodpovídá současným trendům) kuchyňská linka , nabízí se před tím, něž. Předváděcí akce živě na našich prodejnách od 7. Výměna pracovní desky, dřezu, armatury.


Kuchyně už dávno nedělá čest svému jménu a vy opravdu toužíte po její renovaci, jenže nemáte peníze? Nemusíte kupovat hned novou kompletní linku,. Budiž vám útěchou, že pokud se dvířka zanesou tak, že je nepůjde umýt, můžete je za několik let oživit dalším nátěrem.


Takovou proměnu zvládnete . Chci si natřít dvířka u let staré kuchynské linky. Jelikož to bude dost světlý, sundal bych veškerý starý nátěr až na dřevo a pak to nastříkal. Co se týče barev kouknu na Milesi i Balakryl ale někde jsem četla v diskuzi že někdo s tím má natřenou takto linku a balakryl je jako nátěr měkký a každé . Jestliže se rozhodnete dát kuchyňské lince „nový kabát“ pomocí nátěru , zvolili jste sice tu nejjednodušší cestu, ale otázkou je, jaký bude konečný efekt. Natírání různých materiálů je údajně nejoblíbenější činností všech kutilů.


Možná budete muset použít malý váleček na dveře pro hladší povrch. Po zaschnutí první vrstvy přebruste povrch jemným smirkovým papírem a dosáhnete tak hladkého profesionálního finálního nátěru. Použijte dvě vrstvy Vámi vybrané barvy. Mám let starou dřevěnou kuchyňskou linku z masivu ( borovice český nábytek) ošetřenou voskem. Ráda bych jí chtěla natřít - lakovat.


Potřebovala bych poradit: zajímavou malbu zdi, stropu (výška m), renovaci kuchyňské linky ( nátěr nebo tapeta), pracovní desky, podlahy, doplňků. Můžete mi prosím dát nějaké tipy? Barvy mám ráda rozjasňující, teplé i syté (oranžová, žlutá, fialková), ale nebráním se ani nějaké jiné moderní studenější . Nástřik kuchyňské linky (2) . Takže - mám nejdřív nějakým ředidlem odstranit ten starý nátěr , nebo existuje něco, co to přetře?


A je něco přímo na kuchyně ? Díky moc za rady, vím že je tu plno šikovných rukou. Koupě nové kuchyňské linky , včetně spotřebičů, není levná věc. Samozřejmě záleží na tom, jak jsme nároční a jak velkou sestavu potřebujeme. Jestliže jsme ale s původní kuchyní vcelku spokojeni, pouze už má viditelné „své roky“, máme pro vás tipy na její proměnu.


Dobrý den, už tu možná odpovědi na podobná témata byly, ale ráda bych se zeptala, jaký přírodní nátěr byste doporučili na kuch. Jde mi o zdravotní nezávadnost a aby nátěr neobsahovat nic potenciálně zdravotně nebezepečného. Náš stolář používá tvrdý . Pak na světlo dne přijde určitě i otázka, čím obložit prostor za kuchyňskou linkou mezi spodními a horními skříňkami.


Zvolený materiál musí samozřejmě něco vydržet, snadno se udržovat a také skvěle vypadat. Ten zvládne aplikovat každý, ale .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.