Monday 16 July 2018

Feng shui barvy kuchyně

Přísun dobré energie můžete podpořit i malbou na stěnách. Například bílá barva je symbolem kýžené čistoty, je vhodné ji propojit například s kovem. Více o tématu: bydlenídekoracedveře feng shui bydlení feng - shuikuchyň kuchyně kuchyňské náčiníkvětinyložnicemístnostmoderní kuchyně.


V dnešní uspěchané době se mnoho z nás obrací k východním filozofiím, protože toužíme nalézt vnitřní harmonii a klid. Pomoci si můžeme tím, že přizpůsobíme i prostředí ve kterém žijeme. Jeho správné umístění přináší štěstí, .

Jakou energii předmět vyzařuje, je určeno jeho velikostí, pravidelností, tvarem, barvou či materiálem. Dobré hospodaření znamená dobré feng shui. K udržení té nejlepší možné energie dbejte na to, aby vaše kuchyň zářila čistotou.


Přeplněná a špinavá kuchyň bude mít strnulou a špinavou energii, která narušuje kvalitu a výživové hodnoty vašich jídel. Nevhodné jsou proto chladné barvy , například modrá, šedá, černá, na druhé straně se však nedoporučují ani oblíbená červená nebo oranžová, což jsou . Kuchyně je místem, které se pojí s blahobytem a kde se setkává rodina. Připravujeme v ní jídlo pro všechny, kdo s námi bydlí. I proto bychom měli dbát na to, jak ji zařídit.


A jestli v ní chceme držet úspěšně dietu, pak bychom měli myslet i na to, jakými barvami ji vymalovat.

Yangové barvy jsou červená, oranžová a žlutá. Barvy jin jsou pastelové, světle modrá nebo zelená. Velké plochy, které jsou vymalovány jasnými barvami , jsou více yang.


Pokud použijete nepravidelné a složité, plynulé vzory a vlnité linie docílíte jinového účinku. Pomocí správně rozvrženého prostoru bytu či domu, za použití barev , různých doplňků apod. Sever je příliš klidný na přípravu zdravých pokrmů, měla by se doplnit energie kovu (hrnce, pánve, bílá, stříbrná barva ). Podobně chladný severovýchod nepodporuje vaření vyvážených jídel. Feng šuej barvy kuchyně.


Tady stabilizujete čchi menším porcelánovým nádobím s mořskou solí. Velké množství černé barvy vyžaduje, aby byla kuchyň více osvětlená než třeba jiné světlé či dřevěné odstíny. Kromě přírodních netoxických materiálů a vhodného prostorového uspořádání ovlivňují atmosféru v místnosti zásadní měrou barvy. Barevnost interiérů by měla být vždy příjemná a pro oči i duši nedráždivá, proto feng -šuej upřednostňuje jemnější, světlé a hřejivé barvy.


Ačkoli nás může rozlehlý obytný prostor svádět k. Tady je několik dalších základních pokynů pro dobré feng shui ve vaší kuchyni : V kuchyni by mělo být několik úrovní správného osvětlení, aby byl prostor vzdušný, prostorný, čistý, světlý a příjemný. Výbornou volbou do kuchyně je . Do kuchyně si vyberte barvy , které spolu ladí a vytvářejí příjemný dojem. Dokonce je toto učení tak moudré.


Když už ke spojení dojde, alespoň opticky místnosti oddělme, například jinou barvou výmalby.

Je užitečná jako důrazová barva. V negativním smyslu symbolizuje vztek, nenávist a hanbu. Je vhodná k použití do domácí tělocvičny, ale nehodí se jako dominantní barva do kuchyní ani jídelen, do dílny, dětského pokoje či do ložnice-. Komentář odbornice Sylvie Malíkové: Tato kuchyně je v barvách , které podporují chuť k jídlu.


Kuchyň řadíme mezi jangové místnosti, měla by pulsovat životem. Je třeba ji aktivovat nejen barvami a zařízením, ale především činností, protože jinak by energii musela brát z prostoru. Mikrovlnná trouba se ve feng -šuej vůbec nepoužívá, protože podle tohoto učení se v ní ohřívá jídlo zcela nepřirozeným a . Většina našich hospodyněk má kuchyňskou . Při rozhodování, jako zvolit barvu a jak vymalovat byt.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.