Thursday 21 June 2018

Feng shui ložnice zrcadlo

Podle Feng Shui je ložnice nejosobnější místností v našich bytech a domech a její zařízení a atmosféra by tudíž měla odrážet podstatu naší osobnosti. Tak abychom se v ní cítili. Feng shui bydlení: inspirativní fotogalerie. Velkou pozornost věnujte umístění zrcadel v ložnici. Rozhodně by nemělo zrcadlo mířit přímo na postel, tj.


Která místa jsou z pohledu feng shui pro umístění zrcadla nevhodná? Jestliže jsou naproti příslušenství umístěny vchodové dveře, ložnice nebo obývák, projevuje se tzv. Také feng shui nespatřuje v takových zrcadlech nic dobrého a radí se jich co nejdříve zbavit. Prastaré umění feng -šuej říká, že právě z toho důvodu by nemělo zrcadlo viset proti dveřím, protože by přímo do nich nazpět odráželo vstupující energii čchi.


I proto přetrvává zvyk dávat malé zrcátko . Nemějte v ložnici více než jedno zrcadlo. Koncept Feng Shui nedoporučuje používání zrcadel v ložnicích. Pokud jej musíte mít, tak nanejvýš jen jedno. Přítomnost zrcadla v ložnici patří k tzv.


Jde o soubor zákazů, který by měl být striktně dodržován. Proč sem patří právě zrcadlo v ložnici ? Uvedeme si hned důvody, proč nemít zrcadlo v ložnici : . Jeho uplatnění naleznete při budování,. Prostor nad postelí by měl být prázdný, bez dekorací, lamp, zrcadla a police nad hlavou, aby mohla energie lépe proudit, a Váš spánek byl tak klidný a ničím nerušený. Jak to vyřešit, aniž byste se ho museli vzdát?


Když odráží obraz, odráží i tok energie, a tím vyvolává neklidné prostředí. Zrcadlo v ložnici může přivolat nevěru. Ložnice je vždy velmi důležité místo ve vašem bytě ze zřejmých důvodů a doporučuje se dbát na správné feng shui ložnice. Ať už je zrcadlo na zrcadlové skříni, na nábytku nebo prostě jen visící na zdi, neumisťujte zrcadlo tak, aby odráželo vaši postel. Vzhledem k tomu, že každé zrcadlo energii zrychlí, není tedy vhodné dávat ho do místností, kde se spí.


Zejména hned po probuzení se uvidět v zrcadle není podle feng shui vhodné. Pokud už v ložnici zrcadlo je, mělo by být v ústraní. Dalším problematickým místem, kam zrcadlo nepatří, je konec dlouhé . Jak čínské umění feng shui dokáže ovlivnit kvalitu lidského života, ukázala přednáška Karolíny Metzové na téma Ložnice jako místo lásky. V zrcadle by se neměla odrážet postel, zhoršuje to spánek.


Odraz spícího páru navíc ze dvou lidí udělá čtyři, což, jak tvrdí učení feng -šuej, vede k nevěrám. Pro jistotu zrcadla do ložnice nedávejte vůbec. Rovněž bychom tu neměli mívat věci související se zaměstnáním.


Jak správně uspořádat váš byt, tak aby mohla energie dobře proudit, se dozvíte v článku Feng šuej – čínská harmonie. Mít krásné zrcadlo vedle postele v ložnici , nebo snad jste trošku extravagantní a chcete ho mít přímo nad postelí? Jak zařídit ložnici podle Feng - shui ? Podle feng -šuej má ložnice velký význam na kvalitu života, protože je místem lásky a regenerace. Při volbě barev do ložnice novomanželům feng -šuej doporučuje vybírat kombinaci z odstínů prvků země a ohně. Už se vám někdy spalo mnohem lépe jinde než doma, a přitom jste si ložnici zařizovali podle nejlepšího vědomí a svědomí?


V ložnici by nemělo být žádné zrcadlo , které by odráželo postel. Mohou to být drobnosti, které o kvalitě spánku rozhodují. Do oázy klidu a odpočinku nahlédneme očima východního učení feng shui. Pozor na to, co se děje za vaší hlavou. Přitom se dočetla, že podle Feng Shui nemá v ložnici co dělat.


Povolené“ je jen jedno, nanejvýš dvě zrcadla , a to ještě kulatá či oválná. Neměli bychom se v nich vidět z postele. Mohla by totiž odrážet negativní vlny, které vysíláme při spánku, a vracet nám je.


Jak máte zařízenou ložnici ? Kam jste si postavili postel? Feng - shui zkoumá proudění energií jin - klidné energie a jang – té energetické. Například ten z páru, který má postel přímo u zdi se cítí . Je sice pravda, že zrcadlo může pomoci dosáhnout kýženého prostorného efektu , ale můžete si jím stejně ublížit, jako pomoct.


Bere vám schopnost soustředění a pokud stojí přímo před postelí, krade také spánek. Navíc zrcadlo v ložnici podle feng -šuej indikuje vstup někoho dalšího do vztahu páru, který ložnici obývá, což . Podle filosofie Feng – Shui se celý náš život zrcadlí v prostoru kolem nás. Ať už máme na mysli úspěchy či nezdary, zdraví, nemoci nebo vztahy s ostatními.


To všechno se odráží v jednotlivých místnostech našeho bydliště, v práci, kanceláři, zkrátka všude tam, kde se pohybujeme. Proniknete-li hlouběji do .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.