Wednesday 20 June 2018

Vinylové dlaždice

Vinylové podlahy se vzorem dlažby ve světlých, středních i tmavých dekorech pro neotřelý vzhled vašeho domova. Samolepicí vinylové dílce nabízí jednoduché řešení pokládky podlahy. Pro pokládku vinylových dílců totiž není potřeba žádných speciálních lepidel.


Na své spodní straně mají vlastní vrstvu, která slouží k účinné fixaci na podklad (ať už stálé nebo dočasné). Moderní vinylové podlahové dlaždice jsou luxusní, přirozené a nabízejí spoustu praktických výhod: jsou odolné, teplé, dobře vypadají a jejich instalace je snadná. Rozhodujete se pro novou podlahu?

Máte zcela jasnou představu, co od podlahy očekáváte? Představujeme unikátní vinylové dlaždice Fortelock, které si vás získají hned několika přednostmi. Vy tak nemusíte přistupovat na žádné kompromisy.


LINO Fatra, vinylové dílce, plovoucí vinylové podlahy a podlahové doplňky. Vinyl dlažby v sobě spojuje dvě hlavní výhody, které může jen. Vinylové dlaždice pro podlahy a stěny: vlastnosti, design styling. Hledáte odolnou dlažbu do průmyslových prostor, která se nemusí lepit?


Pak si u nás musíte prohlédnout průmyslové vinylové dlaždice Fortelock.

Samolepící PVC kostky - to jsou samolepicí vinylové podlahy s vysoce odolnou ochrannou vrstvou - levná kvalitní samolepící. Nevadí jim mokro ani hrubší zacházení. Vyberte si kvalitní podlahu z vinylu k sobě domů. Potrebujete kvalitnú podlahu z materiálu, na ktorý sa môžete spoľahnúť? Ktorú z farieb si vyberiete?


PVC dlaždice Fortelock ľahko položíte aj vyčistíte. Na vyrovnaný podklad se skládá jako stavebnice, z hlediska pokládky je to extrémně rychlá podlaha. Opět se nic nelepí a jednotlivé dlaždice je možné snadno vyměnit. Díky vrchním dezénům a odolnosti velké . Volně kladené dlaždice Contract SL jsou vinylové podlahy se zcela unikátními možnostmi použití.


Mají nejen úchvatnou kvalitu designu dřeva a kamene, jíž je dosaženo speciální tiskovou technologií, ale i vynikající technické parametry, jako například výbornou rozměrovou stálost a vysokou odolnost vůči zatížení. Jaké použít stavební materiály do garáže. FORTELOCK - oblíbené vinylové dlaždice do garáží. Jak postupovat při vydláždění podlahy Fortelockem?


Samolepící vinylové dlaždice jsou vhodná podlahová krytina do interiérů s pevným podkladovým povrchem. ALLURA - špičkové luxusní vinylové dlaždice , desky, pásy lemy a rohy. K vytvoření této kolekce se designéři nechali inspirovat krásami přírodních materiálů a navrhli kolekci, která maximálně vyjadřuje vizuální vliv prostoru, je odolná, pružná s dobrými tepelnými vlastnostmi.


Samolepící dlažba na podlahy, samolepicí pvc podlahové čtverce, samolepicí podlahové dlaždice.

So širokým výberom z viac ako dizajnov odvodených zo sveta prírody a hlavných trendov v dizajne ponúkajú luxusné vinylové dlaždice Tarkett Luxury Vinyl Tiles vynikajúce technické vlastnosti a flexibilitu v spojení s luxusným vzhľadom dizajnu. Podalhy sú k dispozícii ako dlaždice alebo lamely a celá kolekcia je . Ekologicky šetrný výrobek. Při výrobě dlaždic Fortelock se v maximální míře využívají standar- dizované recyklované materiály zejm.


Navíc na konci životního cyklu Vaší podlahy je možno za poplatek dlaždice 1 zrecyk- lovat a znovu vylisovat, takže Vám . Vzhled podlahové krytiny významně přispívá k celkové podobě interiéru. Její výběr podléhá náročnosti provozu, charakteristice zařízení a samozřejmě i přáním uživatelů, pro které je vodítkem i cena materiálu. Jednou z možností při výběru je nová podlahová krytina Allura, která je vhodná takřka do všech typů místností a . MILLIKEN je jedním z největších světových výrobců textilních podlahových krytin.


Novinkou sortimentu je segment LVT - luxusní vinilové dlaždice. Vyrábí se ve dvou variantách - ECOgrey a ECOblack. Tyto dlaždice jsou vyrobené z recyklovaných elektrovodičů a proto mohou obsahovat látky, které tyto elektrovodiče obsahovaly jako např. Současným interiérovým trendem jsou vinylové podlahy. Jejich výhodou je schopnost vzít na sebe věrnou podobu dřeva či kamene, ale také jejich voděodolnost.


Mají zcela uzavřený povrch s úpravou, díky které nepropouští nečistoty. Podlahu tedy stačí setřít vlhkým hadrem nebo mopem.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.