Monday 12 March 2018

Sada háčků na háčkování

Sada háčků na háčkování ks v pouzdře. Sada bambusových a hliníkových háčků s bambusovou rukojetí v uzavíratelném koženkovém pouzdře fialové barvy. Sada obsahuje ks háčků na háčkování. Pouzdro je rozděleno na dvě části. Háčky už nebudete hledat nebo ztrácet, všechny budete mít pěkně pohromadě.


Tento sortiment jistě ocení každá žena, která rá.

Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky. Sada kusů háčků na háčkování v různých barevných provedeních a dvanácti velikostech. Pokud pletení a háčkování patří mezi Vaše oblíbené činnosti, pak Vám jistě udělá radost tato sada háčků na háčko. Sada háčků s pogumovanou tvarovanou rukojetí Háček je perfektní pro dlouhou dobu práce, skvěle se drží a každý si jej hned oblíbí pro jeho. Praktická sada Vám určitě přijde vhod při Vašich ručních pracích.


Užijte si pletení a háč Velkoobchod Gadgets. V praktickém koženkovém pouzdře. Krásný dárek pro milovnice háčkování. Popis produktu Sada háčků na háčkování PONY v pouzdře.

Sada značkových háčků pony s tvarovanou plastovou rukojetí pro pohodlné držení. Barva pouzdra se může lišit od fotografie. Ráda byste uháčkovala dečku pro vnučku, čepičku pro dceru nebo šálu pro kamarádku? Tak si pořiďte sadu háčků a zvesela se pusťte do díla. Velký výběr velikostí vám umožní háčkovat z jemné i . Háček s nejnižším číslem je nejslabší, naopak háček s nejvyšším číslem je nejsilnější.


Tuto praktickou sadu jistě ocení každá žena, která ráda háčkuje. Háčky jsou 15cm dlouhé a mají různé barvy. Materiál: hliník - Velikost: délka – mm - Barva: barevný mix. Z kvalitního plastu s hladkým povrchem – pro snadné háčkování.


SADA HÁČKŮ NA HÁČKOVÁNÍ KUSŮ. Vhodné pro všechny zájemce o háčkování. Háčky dokonale sedí v ruce, zrychlují tak vaši práci. Nepostradatelný nástroj.


Dokonalé jak pro profesionály, tak i amatéry – dokonce i když teprve s háčkováním začínáte – tato souprava bude pro vás . Sadu háčků na háčkování ocení každá žena, která ráda háčkuje. Díky silikonové rukojeti se pohodlně drží v ruce. Háčky pro háčkování - v nabídce jsou háčky v různých tloušťkách - kovové, plastové, bambusové, dále háčky hladké nebo s ručkou.


Nabízíme také dlouhé háčky a kruhové háčky pro tuniské.

Také hledáte: sada háčků na háčkování , ergonomický háček, velký háček na háčkování, tuniský háček, háčky v pouzdře. Velká sada háčků na háčkování - ks - Sada kovových háčků na vaše tvoření. Háček je vyroben z hliníku který je hladký a nedochází k zadrhávání přízí tak jako u umělohmotných háčku.


Rukojeť je z PVC, jedná se velmi příjemně zpracovaný materiál který v ruce za žádných okolností neklouže. Je stále vžité dělení háčků na háčky na přízi a háčky na vlnu, přesto, že dnešní příze mohou být silné, stejně tak, jako naopak vlny slabé. MEYCO dostupnost: Skladem (ks).


Háčky na háčkování a pletení - sada MEYCO. Ideální pro výrobu náramů, náhrdelníků, háčkovaných řetízků apod.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.