Friday 16 March 2018

Bílá fasáda

Zatímco člověk může svou garderobu střídat každý den, dům si svůj vzhled musí ponechat řadu let. Proto by výběr fasády měl být velmi pečlivý, ať již jde o typ nebo barvu, kde například výrazně mizí bílá. Vizualizace návrhu fasády novostavby RD.


Tato volba byla nanejvýš vhodná, jelikož se dobře doplňuje s černou střechou a bílými okny. Také soklovou část klienti volili v .

Fasádní barva se samočistícím a perlovým efektem BÍLÁ 1litrů. Vyrobena na základě nejnovějších poznatků v nanotechnologii. Při větším odběru SLEVA ! Moc všechny zdavím a ráda bych věděla váš názor. Asi za měsíc budeme konečně dělat fasádu na domečku. Máme černou střechu, mahagonová okna… sokl kolem domu je šedo bílý (spíše bílý )… Určitě tam budeme mít široký pruh ze šedého umělého kamene… a teď řešíme farvu fasády.


Sněhobílá fasáda dodala nové vile, postavené nedaleko Prahy, zcela odlišný, ušlechtilý až éterický vzhle bydlení si ale zachovává útulný ráz. Kombinace bílé a antracitové barvy dodala členitému domu tradičního tvaru eleganci a moderní ráz.

Výrazná horizontální linie bíle. Dobrý den, máte někdo takovou barevnou kombinaci na fasádě ? Vybíráme fasádu a tato kombinace je mezi favority emoticon. Bylo by možné vložit nějaké fotečky? Děkuji moc všem za případná fota pro inspiraci.


Brzy budeme řešit okna do nového domu. A protože bych chtěla bílo - šedou(světle) fasádu , nevím přesně, jak barevná okna z venkovní strany. Máte někdo tuto barvu fasády ? Na fasádu vybereme barvu, která respektuje okolní krajinu a další domy kolem. Pokud nechceme bílou , máme na výběr nepřeberný vzorník různých odstínů barev, z nichž nejčastěji volíme okrovou či světle žlutou, přestože lze také sáhnout po zelené, červené, modré anebo odstíny kombinovat.


Stále častěji se prosazují nejrůznější tóny šedé a vrací se velmi populární jednoduchá bílá barva. Tolik tedy k barvám a nyní . Tyto varianty v renesanci obohatilo sgrafito, někdy barvené a doplňované malbou. Barokní průčelí staveb jsou charakteristická použitím kontrastních barev (tmavě šedá x bílá , tmavě červená x bílá ) k . Minerální šlechtěná rýhovaná omítka bílá.


Zuzana Matelová (bytová designérka projektu Umíme udělat domov).

Můžete volit tmavá okna v kombinaci s bílým rámem v interiéru a tmavou střechu. Poté k tomu volte ale světlou fasádu. Pokud bude výraznější tmavá fasáda volte bílá. Dřevěnému domu sluší i obyčejná omítka.


Zde si majitelé mohli díky velkému přesahu střechy dovolit neřešit sokl stěny, který jinak chrání stěnu před odstřikující srážkovou vodou. Pan Fojtík říkal, že stavebníci kolikrát vybírají barvu fasády i několik dní. Nechají si udělat na zdi pár zkušebních vzorků a sáhodlouze diskutují, jestli mají udělat meruňkovou nebo spíš broskvovou. My jsme měli hotovo za minuty, což nás tedy samotné překvapuje.


Proto nedochází k nebezpečným dilatacím, které mohou narušit fasádní konstrukci. Fasáda musí být bílá , i když nás od toho . Kombinace světle šedé s výraznější barvou, nebo naopak moderní tmavě šedá kombinovaná s bílou , tvoří i konstrukčně odpovídající . ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.